EA komt met gratis voetbalgame FIFA Online

Electronic Arts heeft aangekondigd dat ze een gratis versie gaan maken van hun populaire FIFA-serie. Dit nieuwe spel zal FIFA Online gaan heten en zal beschikken over 3 spelmodi: World Cup, League en VS. In de League krijg je maar liefst 30 speelbare competities die 15.000 spelers vertegenwoordigen. Hoewel de game gratis is, is het mogelijk door middel van microbetalingen je spelers sneller beter te laten worden.

FIFA Online gaat gebruik maken van de PC-engine van FIFA 10, waarin onderdelen van PS3 en Xbox 360-versie zullen zitten. Hoe dit eruit gaat zien is nog onduidelijk, maar je favoriete team moet bestuurbaar zijn met alleen je muis. In februari begint de testfase en verwacht wordt dat de open beta beschikbaar is in juni.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    ik vind dat echt bruut dat gratis spellen systeem van EA net zoiets als heroes dus. en volgens mij halen ze de winst er ook makkelijk uit8) smart boys

  2.   
    Maotes's avatar

    Alleen bestuurbaar met je muis? Ooh, Online Soccer Manager, natuurlijk!

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Dit is epic fail. Met micro betalingen je spelers wat sneller en beter laten worden. Dat is vet niet eerlijk en zit geen balans in. Want zo hebben spelers die betalen dik groot voordeel. Elke percentage wat beter kan in online spel is een groot verschil.

  4.   
    Umbra's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Dit is epic fail. Met micro betalingen je spelers wat sneller en beter laten worden. Dat is vet niet eerlijk en zit geen balans in. Want zo hebben spelers die betalen dik groot voordeel. Elke percentage wat beter kan in online spel is een groot verschil. "

    Tja, ze moeten ergens wel hun winst halen en mensen overtuigen om hen die winst te bezorgen…

  5.   
    JonsoN's avatar

    Beetje hetzelfde idee als BF:heroes, voor nieuwe betere wapens betalen etc., daarom speel ik hem ook niet meer.
    Deze sla ik dus hoogstwaarschijnlijk over ๐Ÿ™‚

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Vorig jaar kwam dit nogal veel in het nieuws, gratis games en als je beetje betaald krijg je ook meer. Perfecte manier om illigale download tegen te gaan. ๐Ÿ˜€

  7.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Umbra schreef, "

    ”Dark_Phoenix” schreef, "Dit is epic fail. Met micro betalingen je spelers wat sneller en beter laten worden. Dat is vet niet eerlijk en zit geen balans in. Want zo hebben spelers die betalen dik groot voordeel. Elke percentage wat beter kan in online spel is een groot verschil. "

    Tja, ze moeten ergens wel hun winst halen en mensen overtuigen om hen die winst te bezorgen…"

    Je kan het ook op andere manieren doen. Items die geen verschil hebben op je prestaties maar meer van dat je iets mooiers kan maken. Bijvoorbeeld nieuwe kleding of andere dingen die weinig met prestaties te maken hebben. Zo kun je ook wel behoorlijk winst mee maken. Zonder dat de gameplay achteruit gaat.

  8.   
    Verluci's avatar

    zal mn broertje leuk vinden!!!!!!!! 8)

  9.   
    Super Gamer's avatar

    Die ga ik zeker weten spelen!!!!!! 8)

  10.   
    brend5's avatar

    je kan je ook al aan melden voor de Closed Beta zal zo ff de link posten

  11.   
    makiejh's avatar

    ga hem zeker proberen. en dan maar zien wat wordt, hij is toch (grotendeels) gratis ๐Ÿ™„

  12.   
    GameAC's avatar

    De PC engine van FIFA10. Nou, dat wordt dus pure bagger. Hoe goed de console versie van FIFA ook mag zijn, de PC versie is pure troep.

  13.   
    Dotz's avatar

    Dit was er toch al vรฉรฉรฉl langer op de Koreaanse servers? Is dit niet op iniatief van het succes van Battlefield Heroes?

    GameAC schreef, "De PC engine van FIFA10. Nou, dat wordt dus pure bagger. Hoe goed de console versie van FIFA ook mag zijn, de PC versie is pure troep."

    Vind je? Ik plug gewoon een controller in ๐Ÿ˜€

  14.   
    nanathan's avatar

    -050- Critical schreef, "ik vind dat echt bruut dat gratis spellen systeem van EA net zoiets als heroes dus. en volgens mij halen ze de winst er ook makkelijk uit8) smart boys"

    ben ik het mee eens. Wel even wachten op de kwaliteit want ik verwacht niet dat ze hun eigen melkkoe gaan slachten

  15.   
    Th3 Click3r's avatar

    ben benieuwd hoor:P

  16.   
    GameAC's avatar

    Dotz schreef, "Vind je? Ik plug gewoon een controller in ๐Ÿ˜€ "

    Ik heb het niet over de besturing. Gewoon over de hele game. Het is gewoon een hele slechte port.