Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Skate 3 Downtown Developer Diary

Skate 3 is de nieuwe skategame van ontwikkelaar Black Box. Een belangrijke nieuwe feature van de game is team-based co-op gameplay. Hiermee kan je samen met je vrienden als groep skaten, meedoen met groepsuitdagingen en elkaar helpen bij het opbouwen van carrière. Daarnaast is de game voorzien van een uitgebreide toolset om video’s te maken en skateparks te ontwerpen. Ook is er een nieuwe skateschool om alle moves te leren. Mensen die Skate 3 als pre-order al bestellen krijgen daarnaast een unlock code voor het Black Box Distribution Skate Park, de thuisbasis van de skateteams van Zero, Mystery en Fallen.

Lees voor meer informatie onze Fast Forward!

Skate 3 verschijnt medio mei 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. In deze trailer praat ontwikkelaar Black Box alvast over een gedeelte van de nieuwe stad.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  ziet er wel leuk uit maar heeft deze trophys/achiements?

 2.   
  R1chardTM's avatar

  gameshark schreef, "ziet er wel leuk uit maar heeft deze trophys/achiements?"

  Elke game die op dit moment op de Xbox 360 of PlayStation 3 verschijnt wordt verplicht om achievements of trophy’s te hebben. Dus het antwoord is ja. 😆

 3.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  R1chard schreef, "

  ”gameshark” schreef, "ziet er wel leuk uit maar heeft deze trophys/achiements?"

  Elke game die op dit moment op de Xbox 360 of PlayStation 3 verschijnt wordt verplicht om achievements of trophy’s te hebben. Dus het antwoord is ja. 😆 "

  oke tnx

 4.   
  ckerigon's avatar

  Ziet er gelikt uit 🙂