Dead to Rights: Retribution voorzien van releasedatum

Namco Bandai heeft vandaag laten weten dat Dead to Rights: Retribution vanaf 16 april in de Europese winkels te vinden zal zijn. Vanaf die dag kunnen we aan de slag met deze third-person actiegame, waarin een agent en zijn trouwe hond Shadow de misdaad bestrijden op brute wijze.


Dead to Rights: Retribution speelt zich af in de moreel corrupte wereld van Grand City, alwaar een duister, gevaarlijk en tragisch verhaal zich afspeelt. Hoofdpersoon is de agent Jack Slate, die samen met zijn viervoeter Shadow het op moet nemen tegen ongure personen uit de onderwereld die hun gemene heerschappij proberen uit te breiden. Jack zal zodoende diverse gevaarlijke bendes tegenkomen, elk met een eigen vechtstijl.

De game introduceert een hybride gevechtsysteem, waarbij third-person actie, hand-to-hand gevechten en je computergestuurde hond Shadow samen een vlotte gameplay opleveren. Stuur Shadow van een afstand alvast naar tegenstanders, zoek dekking, gebruik menselijke schilden of steel de wapens van vijanden dankzij speciale technieken om iemand te ontwapenen of dodelijk uit te schakelen. Gamers spelen zowel met Jack als met Shadow op bepaalde momenten gedurende het verhaal.

Dead to Rights: Retribution verschijnt 16 april voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Wil hem eerst testen voor ik me eraan waag.

  2.   
    bretel's avatar

    Ja ik ben er nog nietzeker van of dat wel is wat ik wil

  3.   
    JonsoN's avatar

    Ik heb hier laatst een trailer van gezien, en damn, wat ziet dat er belachelijk uit.. 😳

  4.   
    BarryBvanBoven's avatar

    Mhh ik weet het niet, ik ga toch maar voor Mafia II denk ik 😀

  5.   
    Maotes's avatar

    Ik dacht ”vette naam, lijkt me leuk”, totdat ik de woorden ”third-person shooter” zag staan. Doe mij maar first-person shooter :).