Gamersnet.nl

Winnaars GamersNET Game Awards 2009 bekend!

Het heeft even geduurd, maar de stemmen zijn inmiddels geteld. Gedurende enkele weken konden jullie stemmen op je favoriete game van 2009 en dat is ook massaal gebeurd. Jullie gingen zelfs zo enthousiast bezig dat we niet eens meer over “honderden” stemmen konden spreken, waarvoor natuurlijk onze grote dank.

En dan de grande finale, het moment supreme, de grote onthulling en het absolute hoogtepunt waar iedereen op zit te wachten: welke games vormen de top-3 van de GamersNET Game Awards 2009? Hieronder vind je de games die volgens jullie tot de absolute top van vorig jaar behoren.


1e plek: Call of Duty Modern Warfare 2
Het zal geen grote verrassing zijn dat Modern Warfare 2 er met de eer vandoor gaat om de beste game van 2009 te zijn. Maar liefst 43 procent van alle stemmen ging naar deze shooter van Activision en Infinity Ward, die wij al beloonden met een uitzonderlijk hoge 9,8.


2e plek: Assassin’s Creed II
Op gepaste afstand staat er wederom een hele mooie titel in dit overzicht, want met 16 procent van de stemmen heeft Assassin’s Creed II de tweede plek bemachtigd. Het avontuur van Ezio viel dus bij velen van jullie goed in de smaak en ook wij waren erg enthousiast over deze game in onze review.


3e plek: Uncharted 2 Among Thieves
De top-3 van 2009 wordt ten slotte gecompleteerd door het filmische Uncharted 2: Among Thieves. Deze tweede game met Nathan Drake in de hoofdrol ontving 11 procent van de stemmen en belandt daarmee op een hele nette derde plaats. Deze PlayStation 3-exclusive kreeg van ons eveneens een zeer positieve beoordeling.

De winnende uitgevers zullen binnenkort hun GN Award overhandigd krijgen, maar natuurlijk hebben we ook gigantische goodie bags om te verloten onder alle deelnemers. Hiervoor moeten jullie nog heel even in spanning blijven, want we komen spoedig met een filmpje van de goodie bags! Daarin worden ook de prijswinnaars bekendgemaakt, dus over een paar dagen weet je of jij één van de gelukkigen bent die straks zo’n enorme goodie bag krijgt.