Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Lost Planet 2 Gears of War-Crew Trailer

Lost Planet 2 speelt zich 10 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af en het landschap van de planeet E.D.N. III is flink veranderd. Het ijs is gaan smelten en heeft ruim baan gemaakt voor tropische jungles en andere nieuwe omgevingen. Het verhaal gaat voorbij aan de oorspronkelijke held, Wayne Holden, want deze keer kan je met je persoonlijke sneeuwpiraten spelen, op een missie om E.D.N. III weer in handen te krijgen. Op deze manier beleef je meerdere unieke verhaallijnen die samen voor een dynamisch verhaal zorgen.

De sterkste kenmerken van de eerste game zijn ook weer aanwezig in Lost Planet 2, waardoor fans zich snel thuis zullen voelen. Naast de typische gameplay met grappling hooks en gigantische boss fights, kent dit tweede deel ook diverse nieuwe elementen om met diverse acties tactisch voordeel te kunnen behalen. Lost Planet 2 bevat ook weer de enorme Akrids, maar deze keer met een nieuwe toevoeging.

Naast een diepgaande singleplayer is de intense en actievolle campaign ook met 4 spelers coöperatief te spelen, zodat je samen met je vrienden online de missies kunt voltooien. Ook kent de game een uitgebreide multiplayer. Ten slotte heeft Capcom veel tijd besteed aan het vergaren van community feedback, om Lost Planet 2 nog beter af te stemmen op de wensen van gamers.

Lees voor meer informatie over Lost Planet 2 ook eens onze Fast Forward!

Lost Planet 2 verschijnt 18 mei voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    ckerigon's avatar

    Wat een fakin vette trailer zeg :O

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    Toch snap ik niet helemaal wat GOW erin doet?

  3.   
    Ika Q's avatar

    DutchFreeze schreef, "Toch snap ik niet helemaal wat GOW erin doet?"

    Je hoeft ook niks te begrijpen, het zijn gewoon de characters van Gears of War die in Lost Planet 2 komen, meer niks 😛

  4.   
    -050- Critical's avatar

    Ika Q schreef, "

    ”DutchFreeze” schreef, "Toch snap ik niet helemaal wat GOW erin doet?"

    Je hoeft ook niks te begrijpen, het zijn gewoon de characters van Gears of War die in Lost Planet 2 komen, meer niks 😛 "

    dat vind ik niet zo leuk. ik hou er niet van als franchises door elkaar worden gegooid. behalve in van die arcade knockspelletjes zoals soul calibur of eem dead or alive waar volgens mij vrouwelijke spartan in zat

  5.   
    ikketjuh's avatar

    Degenen die dit vet vinden kunnen die characters in DLC voor de xbox360 kopen. Als je de game gewoon koopt heb je ze dus niet.

  6.   
    Tom's avatar

    -050- Critical schreef, "

    ”Ika Q” schreef, "[quote=”DutchFreeze”].."

    Je hoeft ook niks te begrijpen, het zijn gewoon de characters van Gears of War die in Lost Planet 2 komen, meer niks 😛 "

    dat vind ik niet zo leuk. ik hou er niet van als franchises door elkaar worden gegooid. behalve in van die arcade knockspelletjes zoals soul calibur of eem dead or alive waar volgens mij vrouwelijke spartan in zat[/quote]

    Ach, zulke crossovers vinden andere dan weer juist helemaal te gek. Voor echte die hard Gears-fans is het natuurlijk leuk om in andere games hun favoriete protagonisten terug te vinden. 😉