Left 4 Dead 2 krijgt weer nieuwe patch

Left 4 Dead 2 wordt natuurlijk nog helemaal kapot gespeeld door haar trouwe fans en ontwikkelaar Valve laat merken dat zij haar fans daar dankbaar voor is. Valve brengt namelijk binnenkort een patch uit voor zowel de Xbox 360 als de PC. Deze patch voegt bots aan het Infected team toe in de Versus modus online en maakt de overlevingskans voor de Survivors groter bij de Finales. De Survivors hebben nu per persoon namelijk maar 34.56% kans op overleven en dat vond Valve net een tikkeltje te weinig. Na het installeren van deze patch kunnen survivors rekenen op ongeveer 50% overlevingskans. Naast deze grote veranderingen verhelpt de patch ook nog een groot aantal bugs en glitches.

Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen nieuwe speciale geïnfecteerden, zoals de Charger, de Jockey en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode en zelfs Scavenge Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Wil je meer weten over Left 4 Dead 2? Lees dan ook eens onze review!

Left 4 Dead 2 is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  BulletKill's avatar

  Klinkt goed, hoop dat het voor de surviors ook wat beter maakt.

 2.   
  killingdj0's avatar

  voor de xbox EN DE PC

  valve denkt altijd aan de pc fans de andere niet

 3.   
  Lapixx's avatar

  ”killingdj0″ schreef, "voor de xbox EN DE PC

  valve denkt altijd aan de pc fans de andere niet"

  Je zegt het zelf: “xbox EN DE PC”. Valve denkt niet “altijd aan de pc fans”.

 4.   
  ricklen's avatar

  valve = voornamelijk pc only

  valve heeft samen met EA de l4d serie uitgegeven op de xbox maar daar heeft EA voor gezorgd.

 5.   
  Codename_black's avatar

  Xbox fanboy alert.

  Wees blij dat Left 4 dead 2 op de xbox360 is, kijk eens wat voor exclusives jullie hebben.
  PC heeft dat onderhand niet (Af gezien van de Stratagy RTS spellen)