Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Nier Story Trailer

Nier plaatst je in de schoenen van de gelijknamige hoofdpersoon, die een geneesmiddel zoekt voor zijn geïnfecteerde dochter. Een gevaarlijk virus verspreidt zich over de wereld en ook de dochter van Nier is geveld door het virus. Wat volgt is een spannend avontuur vol actie en gemuteerde monsters. Volgens Square Enix zal het verhaal van Nier vol zitten met plotwendingen, cliffhangers, en diepe personages. Dit moet er voor zorgen dat de speler van begin tot eind op het puntje van zijn stoel zit.

Nier verschijnt in de lente van 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    Ken2BE's avatar

    Hoeveel hack en slash games komen er wel niet in 2010,darksiders,bayoneta,dante’s inferno,god of war en nu ook al nier.

  2.   
    Deja Vu's avatar

    Ken2BE schreef, "Hoeveel hack en slash games komen er wel niet in 2010,darksiders,bayoneta,dante’s inferno,god of war en nu ook al nier."

    Inderdaad, daar dacht ik ook gelijk aan, dit is al de zoveelste Hack & Slash game..

    In ieder geval niet mijn type games.

  3.   
    Dotz's avatar

    Beuh, ik heb Hack & Slash nooit iets gevonden, maar nu komen ze echt m’n neus uit! Laat ze liever een écht goede shooter ontwikkelen, of Strategy! Een goede 2D-platformer lijkt me ook geweldig!

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Déjà Vu schreef, "

    ”Ken2BE” schreef, "Hoeveel hack en slash games komen er wel niet in 2010,darksiders,bayoneta,dante’s inferno,god of war en nu ook al nier."

    Inderdaad, daar dacht ik ook gelijk aan, dit is al de zoveelste Hack & Slash game..

    In ieder geval niet mijn type games."

    Hack & Slash game kunnen best wel vet zijn als goed is uitgewerkt kijk maar naar god of war, Er zit een spannend verhaallijn in en spel zelf is gewoon vet en speelt lekker.

    Ik vind dan ook niet allemaal leuk zoals bayoneta heb ik de demo gespeeld het leek echt of ik alleen maar liep te rammen geen duidelijk verhaal of iets, Ik ben nog wel eg benieuwd naar Darksiders en dit spel :D. Ik heb dante’s inferno ook gespeeld en vond ik ook niet zo

  5.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik hou toch wel meer van de kiddy arcade achtige hack and slash games zoals: Lego Starwars, Mini Ninjas en Fairytale Fights die hoop ik dit jaar nog naar de PC komt 😛