Meer downloadable content voor Borderlands onderweg

Randy Pitchford, eigenaar van Gearbox Software, heeft in een interview met IGN bekend kunnen maken dat Borderlands binnenkort voorzien zal worden van nog meer downloadable content. Hiermee houdt de beste man zich aan de belofte die hij eerder heeft kunnen maken omtrent de ondersteuning van Borderlands.

Eerder al is de game voorzien van The Zombie Island of Dr. Ned and Mad Moxxi’s Underdome Riot. Waar de aankomende pakketten uit mogen bestaan, wist Pitchford helaas nog niet aan te geven, al wist hij wel te benadrukken dat men enorm gemotiveerd is en de game in de toekomst verder ondersteuning verkrijgt in de vorm van gratis patches.

  “We are investing a lot of time in supporting the game with free updates and paid downloadable content. There will be some announcements on both fronts soon, I expect. We have a lot of motivation to do more with the game and have a lot of lessons we’re applying not only to our immediate efforts, but to our ambitions for the future. I don’t have anything specifics to announce at this time, though.”


Borderlands speelt zich af in een grote, verwoeste wereld die Pandora heet. Volgens de verhalen ligt er ergens een enorme buitenaardse schat en die wil iedereen wel hebben. Zodoende is Pandora overspoeld met criminelen en schatzoekers, wat ook zo’n beetje jouw rol is. De wereld is overigens geheel vrij te verkennen als je liever wat meer gaat free-roamen dan heel strak de hoofdzakelijke verhaallijn te volgen.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van science fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen, en ruim 15 miljoen wapens! Ontwikkelaar Gearbox heeft een speciaal systeem ontwikkeld dat automatisch uit een enorme database met onderdelen verschillende unieke wapens met unieke eigenschappen samen kan stellen, wat voor ongekend veel unieke wapens zorgt.

Lees voor meer informatie over Borderlands ook eens onze review of bekijk ons video-interview met Randy Pitchford.

Borderlands is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Daarnaast is de game op alle platformen tweemaal voorzien van downloadable content.

 1.   
  BulletKill's avatar

  Nou nou, NOG meer?

 2.   
  Deja Vu's avatar

  BulletKill schreef, "Nou nou, NOG meer?"

  Het is toch altijd leuk als een game nog ondersteund word door middel van DLC? 🙂

 3.   
  GameAC's avatar

  Mad Moxxi was niet zo leuk eigenlijk, ik hoop dat de volgende net zo goed of beter wordt als Zombie Island.

 4.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Déjà Vu schreef, "

  ”BulletKill” schreef, "Nou nou, NOG meer?"

  Het is toch altijd leuk als een game nog ondersteund word door middel van DLC? 🙂 "

  ff gamersnetradio aflevering 3 luisteren. daar vertellen ze over dlc. en komt peter met de opmerking dat dlc gewoon een stuk uit de game geknipt is. best wel goed bedacht. en ik denk wel dat peter gelijkt heeft. 😆

 5.   
  Deja Vu's avatar

  gameshark schreef, "

  ”Déjà Vu” schreef, "[quote=”BulletKill”].."

  Het is toch altijd leuk als een game nog ondersteund word door middel van DLC? 🙂 "

  ff gamersnetradio aflevering 3 luisteren. daar vertellen ze over dlc. en komt peter met de opmerking dat dlc gewoon een stuk uit de game geknipt is. best wel goed bedacht. en ik denk wel dat peter gelijkt heeft. 😆 [/quote]

  GamersNet radio?

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Déjà Vu schreef, "

  ”gameshark” schreef, "[quote=”Déjà Vu”].."

  ff gamersnetradio aflevering 3 luisteren. daar vertellen ze over dlc. en komt peter met de opmerking dat dlc gewoon een stuk uit de game geknipt is. best wel goed bedacht. en ik denk wel dat peter gelijkt heeft. 😆 "

  GamersNet radio?[/quote]

  ja iedere zaterdag 1 nieuw audiobestand

 7.   
  ChielB's avatar

  Zie ook de banner/knop aan de rechter zijkant met “GN RADIO” erop. 🙂

 8.   
  YRD's avatar

  voor 10 euro, gewoon 30,- aan dlc:S

 9.   
  Debsterr's avatar

  Joehoeeeee, nieuwe DLC staat alweer bijna op PSN! Jullie lopen achter GN! 😛
  The Secret Armory of General Knoxx DLC: met nieuwe voertuigen waar je met 4 persoontjes in kan, en een uitbreiding van de storyline, die na de opening van de vault plaatsvindt.

  Check:
  http://www.gamespot.com/xbox360/action/borderlandsthesecretarmoryofgeneralknoxx/news.html?sid=6251529&tag=topslot;thumb;3

  Laturrrrrrr