Gamersnet.nl

Anti-hack patch voor Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward heeft een patch uitgebracht voor de PC-versie van Call of Duty: Modern Warfare 2. Deze wordt automatisch geïnstalleerd wanneer er wordt ingelogd op Steam. De update zorgt er onder andere voor dat het illegaal verkrijgen van veel experience en grafische hacks niet meer mogelijk zijn. Ook het zweven in de lucht is hiermee verleden tijd.

Ook op het gebied van gameplay voert de nieuwe patch enkele veranderingen door. Zo is de Sentry Gun onder handen genomen, waardoor hij niet meer in muren kan worden geplaatst, en wederom is de Model 1887 aangepast. Het heeft geen effect meer om met Bling de shotgun te voorzien van Akimbo en FMJ.

De patch verschijnt binnenkort ook voor de consoleversies van de game. Wegens extra testen en een uitgebreid goedkeuringsproces duurt het echter wat langer voordat men de patch op Xbox LIVE en het PlayStation Network kan doorvoeren.


Call of Duty: Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie en dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, zanderige woestijnen en vanuit de sloppenwijken van Brazilië. Ook keren enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish. Daarnaast is Modern Warfare 2 voorzien van de bekende, succesvolle multiplayer met nieuwe perks, uitgebreide killstreaks en vooral heel veel actie.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze review en uitgebreide GN Video Review!

Call of Duty: Modern Warfare 2 is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.