Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: MAG Sabotage Mode Trailer

Massive Action Game, of kortweg MAG, is een online multiplayer game voor de PlayStation 3. In deze actievolle game draait het om grootschalige gevechten met 256 spelers tegelijk, waarbij je verdeeld wordt over squads van 8 spelers. Squads dienen verschillende taken uit te voeren voor het team, terwijl je als speler ook nog eens je character kunt verbeteren om je soldaat aan te passen aan jouw eigen stijl. Ook is het mogelijk om te stijgen in ranking. Dit alles moet een combinatie opleveren van grootschalige gevechten en squad combat.

Wil je meer weten over MAG? Lees dan onze preview!

MAG verschijnt op 27 januari voor de PlayStation 3. Bekijk nu deze nieuwe Sabotage Mode Trailer.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ik vind de manier waarop de kogels in het rond vliegen zeer irritant, vind het ook niet zo mooi. Desalniettemin zou ik dit spel zeker graag willen spelen. Lijkt me heel leuk om met zoveel online te spelen. Ik kan mij dan ook herinneren dat er eerder ook zo’n soort spel was voor de PC. Joint Operations Typhoon Rising heette dat spel geloof ik.

  2.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    vond sabotage niet zo heel leuk in de beta was te saai en te weinig spelers als je het maxumum ook kan. maar verder als je begint met de beta lijkt het saai maar het werkt heel verslavend. 8) 8)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    gameshark schreef, "vond sabotage niet zo heel leuk in de beta was te saai en te weinig spelers als je het maxumum ook kan. maar verder als je begint met de beta lijkt het saai maar het werkt heel verslavend. 8) 8) "

    Haha het is dat schiet spellen niet echt mijn ding zijn want ziet er wel erg vet uit op zich.

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    je had in de beta ook nog geen fijne wapens nog echt.
    nog geen een met een red dot ofzoiets

  5.   
    Lapixx's avatar

    Ik kan niet zeggen dat de ingame footage er goed uitziet, maar het grote aantal spelers en de rangschikking van die spelers (platoons – squads) is zeer interessant. Ben benieuwd of dit goed gaat werken, de huidige implementatie van squadleaders in games is vaak bijna niets waard.

  6.   
    superdedupe's avatar

    daantjesl schreef, "je had in de beta ook nog geen fijne wapens nog echt.
    nog geen een met een red dot ofzoiets"

    er was wel een red dot 🙂 je kon wapens en uitbreidingen kopen in de baracks 😆

  7.   
    Tadao's avatar

    De graphics kunnen nog wel wat realistischer lijken, maar voor de rest lijktet me gaaf…Jammer genoeg isset ps3 only