Gamersnet.nl

BioWare al bezig met verhaal Mass Effect 3; details over DLC voor deel 2

Nog maar een paar weekjes en Mass Effect 2 ligt in de winkels. Ontwikkelaar BioWare lijkt echter nooit te rusten, want nog voordat het tweede deel in de franchise in de schappen ligt, liet project manager Casey Hudson weten alvast begonnen te zijn met Mass Effect 3. Men werkt vooral aan stukjes van het omvangrijke verhaal, zo verklaarde Hudson:

De project manager verklapte even later ook nog wat over eventuele downloadable content (DLC) voor Mass Effect 2:

Men zal dus niet gaan rusten na het uitbrengen van Mass Effect 2, maar fans gaan overspoeld worden met flink wat downloadable content.


Mass Effect 2 gaat verder waar het eerste deel stopte. Het verhaal neemt je weer mee naar de wereld die men inmiddels kent van Mass Effect om hier weer genoeg actie te beleven. Over specifieke verhaalelementen is nog niet veel bekend, maar het is al aangekondigd dat er grondig gekeken is naar enkele gameplaytechnieken. De quests en vooral de sidequests zijn nu beter uitgewerkt en zouden een completer geheel moeten vormen. Over het algemeen zijn er veel kleine aanpassingen en verbeteringen doorgevoerd, wat samen met de bekende geweldige graphics en wederom een onbetwist ijzersterk verhaal vast weer een topper oplevert.

Lees voor meer informatie over Mass Effect 2 ook eens onze uitgebreide E3-preview!

Mass Effect 2 verschijnt 29 januari voor de PC en Xbox 360.