Een zanderig Dubai op eerste screenshots Spec Ops: The Line

Bij de VGA, Video Game Awards, was de eerste trailer van Spec Ops: The Line te zien, maar verder is er nog weinig over dit spel bekendgemaakt. 2K heeft gelukkig weer een klein beetje informatie omtrent het spel vrijgegeven. We hebben namelijk de eerste zes screenhots voor jullie.


Spec Ops: The Line is een third-person, moderne militaire shooter, die zich afspeelt in Dubai. Je stapt in de schoenen van een soldaat die behoorlijk heftige keuzes moet maken tijdens vele explosieve missies in de zanderige omgevingen van Dubai, zoals ook te zien is in onderstaande trailer.

Spec Ops: The Line verschijnt op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3, maar heeft nog geen officiële releasedatum.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Heel vet.
    De trailer heeft me ook al overgehaald.
    Zeker een om te volgen.

  2.   
    Disnoxxio's avatar

    Ziet er idd. gewoon goed uit, 3rd person kan ook wel weer 😉

  3.   
    MaTriX's avatar

    Lijkt me een brute game.

  4.   
    swfan's avatar

    Het ziet er goed uit. Toch ben ik bang dat het weer een overdaad schaad begint te worden deze tijd. We hebben COD4/COD6 BFBC/BFBC2 nu nog Spec ops en MOH. Dan krijgen we precies hetzelfde als in WOII een don this don that gevoel.

    Wat mij opvalt is dat je erg veel ophoog moet kijken. IN screen 1 bijv. Moet je omhoog kijken en ook bij de andere screens. Dus meer niveau hoogte. Waar een spel als COD toch meer op 1 a 2 etages blijft hangen. Gaat deze verder omhoog. Maar dat kan ook aan mij liggen.

  5.   
    JonsoN's avatar

    swfan schreef, "Het ziet er goed uit. Toch ben ik bang dat het weer een overdaad schaad begint te worden deze tijd. We hebben COD4/COD6 BFBC/BFBC2 nu nog Spec ops en MOH. Dan krijgen we precies hetzelfde als in WOII een don this don that gevoel.

    Wat mij opvalt is dat je erg veel ophoog moet kijken. IN screen 1 bijv. Moet je omhoog kijken en ook bij de andere screens. Dus meer niveau hoogte. Waar een spel als COD toch meer op 1 a 2 etages blijft hangen. Gaat deze verder omhoog. Maar dat kan ook aan mij liggen."

    Dit spel speelt zich af in dubia, is 3th person, met een heel ander verhaal.. totaal verschillende settings dus;)

    Ik heb er gewoon zin in!:D

  6.   
    Codename_black's avatar

    swfan schreef, "Het ziet er goed uit. Toch ben ik bang dat het weer een overdaad schaad begint te worden deze tijd. We hebben COD4/COD6 BFBC/BFBC2 nu nog Spec ops en MOH. Dan krijgen we precies hetzelfde als in WOII een don this don that gevoel.
    "

    Weetje wat het is, met de moderne setting kan er veel verhalen verzonnen worden die echt bij deze tijd passen waarbij de vroeger games altijd echt de geschiedenis volgen wat ook niet zo fijn is.

  7.   
    swfan's avatar

    ^ ^^ ik ben niet zo diep bekend met de game, maar dat het in Dubai zich afspeelt,maakt op zich niet uit voor het feit dat ook de moderne oorlog weer zoveel hetzelfde wordt. Of je nu Dubai hebt of Afghanistan, beide keren vecht je in een zandbak. Daar komt bij dat eigenlijk alle wapens hetzelfde zijn. Zo zie je in elke game een ak-47 en in elke game een m16. Dit is bij WOII ook al zo.
    Ik snap jullie wel, het is niet zoals WOII dat ze precies doen zoals dat in WOII gebeurde maar dat ze hun eigen fantasie er op los laten. Maar uiteindelijk zullen ook hier te veel games op elkaar gaan lijken. Een zandbak/m16-ak47/VS-RUS-Irak-Iran figuren.
    Dan nog kan alles anders zijn in princie gaat het om dezelfde elementen. Want COD1 en MOHAA waren ook andere setting, toch hebben veel het erover dat WOII is uitgemolken. Ook hier zijn nog wel verhalen te vertellen. Maar als de meesten al een Thompson zien dan zeggen ze don this don that. Dat gevoel wil ik hier, met deze setting niet krijgen.
    Eigenlijk is het zo: we hebben WOII afgesloten, nu Modern en met 4 jaar hebben we futuristische.

    Maar ondanks dat zal ik de game zeker in de gaten houden.

  8.   
    MelvinK's avatar

    ziet er strak uit , mischien dat ik hem tog ga halen zodra hij uit is 😀