THQ is tevreden over Darksiders release

Danny Bilson, Vice-president bij uitgever THQ, heeft aangegeven dat hij erg tevreden is met de release van Darksiders. Dit spel is vandaag in de winkels verschenen, maar in andere delen van de wereld al weer enkele dagen verkrijgbaar. Bilson was onder andere tevreden met de keuze om het spel na de kerst uit te geven en zei trotst te zijn dat het spel de eerste AAA-titel van dit jaar is.

    “The release date actually worked to our advantage. It tied to our marketing messaging around the apocalypse happening at the start of the new year. […] We are the first major AAA release of 2010 and have come out the gates very strong.”


Darksiders: Wrath of War speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar demonen de overhand hebben. The Four Horsemen of the Apocalypse zijn naar Aarde gestuurd om de vernietiging van de planeet te volbrengen, maar ze worden door hun leider verraden, van al hun krachten ontdaan en achtergelaten op de Aarde. Jij speelt de rol van WAR, de eerste van de Four Horsemen. Samen met je spookachtige paard RUIN ga je op een brute zoektocht naar wraak om af te rekenen met iedereen die je bedrogen heeft. Darksiders: Wrath of War schotelt je een open wereld voor, een uitgebreid vechtsysteem en een enorme lading moderne en mythische wapens.

Lees meer over Darksiders in onze apocalyptische review.

Darskiders is inmiddels voor de Xbox 360 en PlayStation 3 verkrijgbaar.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Ik ben erg ook erg tevreden mee, zeker een aanrader!

  2.   
    killingdj0's avatar

    WoKingNL schreef, "Ik ben erg ook erg tevreden mee, zeker een aanrader!"

    ben em al aant spelen:) maar in mate

  3.   
    nurie's avatar

    pfft gelukkig dacht dat het een xbox exclusief was 😛

  4.   
    MaTriX's avatar

    Ooit eens proberen dan maar.

  5.   
    JonsoN's avatar

    Veel goede berichten over dit spel gehoort, misschien moet ik het toch maar overwegen te kopen..

  6.   
    Slayer61's avatar

    Ik heb hem een paar uur geleden gekocht, maar nog niet gespeeld. 😆 Hopen dat ie leuk is. 🙄