Weekend gratis Left 4 Dead 2 spelen op Xbox Live

In het weekend van 15 tot 18 januari hebben Xbox Live Silver leden de kans gratis Left 4 Dead 2 online te spelen, een mogelijkheid die normaal is voorbehouden voor Xbox Live Gold leden. De meer dan 2 miljoen keer verkochte game wordt namelijk maar door de helft van de bezitters online gespeeld. Microsoft hoopt met deze actie meer gamers over de streep te trekken om Left 4 Dead 2 online te spelen. Offline met een maat op de bank spelen is leuk, maar de echte charme van Left 4 Dead 2 is toch de online actie. Dus zeg al je afspraken af, zet de koffie klaar en doe de gordijnen maar dicht voor een weekend chaotisch online knallen.

Left 4 Dead 2 is, zoals de naam al aan mag geven, het vervolg op het enorm succesvolle Left 4 Dead. Net zoals in het origineel kunnen we weer aan de slag met vier overlevenden om te strijden tegen eindeloze hordes zombies. Het betreft dit keer alleen geen Louis, Zoey, Bill of Francis, want Left 4 Dead bevat namelijk vier volledig nieuwe overlevenden. Daarnaast bevat Left 4 Dead 2 ook nog andere nodige veranderingen om het een waar vervolg te maken. Zo bevat de game vijf nieuwe campagnes, meer dan tien nieuwe wapens en kunnen we het opnemen tegen nieuwe speciale geïnfecteerden, zoals de Charger, de Jockey en de Wandering Witch.

Tevens verkrijgt Left 4 Dead 2 direct ondersteuning voor zowel Survival Mode als Versus Mode en zelfs Scavenge Mode. Om dit alles aan te sturen maakt de A.I. Director ook zijn terugkeer, maar niet in de vorm zoals we die gewend zijn, want Left 4 Dead 2 bevat namelijk een verbeterde versie van de A.I. Director, welke in staat is om de omgevingen te veranderen terwijl je speelt, om de spelers een grotere uitdaging voor te schotelen.

Wil je meer weten over Left 4 Dead 2? Lees dan ook eens onze review!

Left 4 Dead 2 is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Th3 Click3r's avatar

  Hmm oke… Hierbij trek je ze misschien daarna over de streep om Left 4 Dead 2 online te spelen, maar dat lijkt mij logisch dat dat succesvol kan zijn. Maar na het weekend is het weer voorbij:P Dus de meesten die alsnog geen gold kopen lopen als het ware weer ‘terug over de streep’ 😛

  Is misschien leuk bedacht maar als je verder gaat denken, gaan ze dit bij elk spel doen dat niet veel online gespeeld word? Ze kunnen die moeite daarvoor beter in natal steken:) Aangezien ik heel benieuwd ben over het eind resultaat.

  Het zal heus wel niet zoveel moeite zijn, maar als je al die ‘moeites’ bij elkaar opteld van al die slecht online gespeelde games… zit je toch wel aan tientallen uren… vind ik best zonde maargoed.

  Eind conclusie komt toch neer op het feit dat mensen altijd nog zelf beslissen om wel of geen gold te kopen:)

 2.   
  olivierboel's avatar

  cool jammer dat mijn lidmaarschap verlope is 🙁

 3.   
  X-doos's avatar

  ”olivier902″ schreef, "cool jammer dat mijn lidmaarschap verlope is 🙁 "

  “In het weekend van 15 tot 18 januari hebben Xbox Live Silver leden de kans gratis Left 4 Dead 2 online te spelen, een mogelijkheid die normaal is voorbehouden voor Xbox Live Gold leden.”

  beter lezen volgende keer 😉

 4.   
  olivierboel's avatar

  X-doos schreef, "

  ”olivier902″ schreef, "cool jammer dat mijn lidmaarschap verlope is 🙁 "

  “In het weekend van 15 tot 18 januari hebben Xbox Live Silver leden de kans gratis Left 4 Dead 2 online te spelen, een mogelijkheid die normaal is voorbehouden voor Xbox Live Gold leden.”

  beter lezen volgende keer ;)"

  ah ja ik zie het staan 😀

 5.   
  Th3 Click3r's avatar

  omg…