Sony gaat PSN uitbreiden naar andere producten

Kaz Hirai, president van Sony Computer Entertainment, heeft tijdens de CES in Las Vegas laten weten dat men van plan is om het PlayStation Network ook op andere producten beschikbaar te maken. Hij legde uit dat vanaf volgende maand het PSN ook stukje bij beetje toegankelijk wordt via Bravia TV’s, Blu-ray spelers, VAIO’s en Windows PC’s die het bedrijf maakt.


Het uiteindelijke doel is een enkele login en virtuele portemonnee, die via alle ondersteunde producten te gebruiken is. Op deze manier kan bijvoorbeeld iedereen met een PSN-account via een op internet aangesloten Bravia TV aankopen doen, zoals het direct aanschaffen van films en series.

Om deze veelbelovende uitbreiding in goede banen te leiden en om content ervoor te ontwikkelen, heeft men een nieuwe divisie in het leven geroepen: Sony Network Entertainment, onder leiding van Hirai zelf.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  Slim gedaan

 2.   
  JonsoN's avatar

  Ironisch.. Windows Pc’s ๐Ÿ˜›

 3.   
  Slayer61's avatar

  Wie zegt nou dat PSN slecht is ? ๐Ÿ˜€

 4.   
  DutchFreeze's avatar

  Netjes. Ik vind het wel heel slim gedaan. Even een internet/infrarood dingetje in hun tv’s inbrengen en hoppakee een tv waarmee je op het PSN kan. Het is alleen wel een beetje een rip off van dat UPC on demand en andere varianten, maar sony doet het dan toch maar weer wel via internet.

 5.   
  nanathan's avatar

  Goed gezien van die mannen. Beetje concurreren met digitale tv :p

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  JonsoN* schreef, "Ironisch.. Windows Pc’s ๐Ÿ˜› "

  ironisch een xbox op een sony televisie.