Open beta MAG gaat van start [update]

Iedere gamer die geïnteresseerd is in MAG kan vanaf vandaag aan de slag met het spel. De open beta is vandaag namelijk van start gegaan en zal tot en met 10 januari speelbaar zijn. De files die nodig zijn voor het spelen van de beta kunnen gratis van het PlayStation Network gedownload worden.

Dit is niet de eerste beta van het spel, want gamers die een speciale key hebben kunnen bemachtigen konden al aan eerdere beta’s deelnemen. De open beta die vandaag gestart is maakt het gelukkig wel voor iedereen mogelijk om met 256 spelers tegen elkaar te knallen.

Update: De servers waarop de open beta draaien hebben op het moment wat problemen waardoor het kan voorkomen dat gamers geen verbinding met de servers kunnen krijgen. Ontwikkelaar Zipper Interactive is echter druk bezig om dit probleem op te lossen.

Massive Action Game, of kortweg MAG, is een online multiplayer game voor de PlayStation 3. In deze actievolle game draait het om grootschalige gevechten met 256 spelers tegelijk, waarbij je verdeeld wordt over squads van 8 spelers. Squads dienen verschillende taken uit te voeren voor het team, terwijl je als speler ook nog eens je character kunt verbeteren om je soldaat aan te passen aan jouw eigen stijl. Ook is het mogelijk om te stijgen in ranking. Dit alles moet een combinatie opleveren van grootschalige gevechten en squad combat.

Wil je meer weten over MAG? Lees dan onze preview!

MAG verschijnt 29 januari voor de PlayStation 3.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Mooi gelukkig heb ik MAG op men ps3 laten staan, nu kan ik weer lekker aan de slag. 😀

  2.   
    superdedupe's avatar

    ik heb al een game gespeeld, ziet er best goed uit als je naar de game kijkt (graphics zijn niet bijzonder). maar zon game valt of staat bij een comunitie en ik heb al een heleboel negatieve geluiden gehoort van gamers in mijn vriendenlijst… ik ga eerst even kijken naar de verkooplijsten voordat ik het spel koop (als ik het koop)

  3.   
    M@tthijs's avatar

    superdedupe schreef, "ik heb al een game gespeeld, ziet er best goed uit als je naar de game kijkt (graphics zijn niet bijzonder). maar zon game valt of staat bij een comunitie en ik heb al een heleboel negatieve geluiden gehoort van gamers in mijn vriendenlijst… ik ga eerst even kijken naar de verkooplijsten voordat ik het spel koop (als ik het koop)"

    Dan snap ik niet waarom je naar de verkooplijsten kijkt. Deze zeggen namelijk helemaal niets over een blijvende community. Het is dus gewoon een kwestie van afwachten of MAG genoeg spelers dagelijks over een tijdsbestek van zeker een jaar weet te trekken. Dan kan je pas echt spreken van een ‘community’ 😉

    Maar ja, daar wacht je natuurlijk niet op. En dus koop je de game bij de release en kan je teleurgesteld worden 🙂

  4.   
    GameAC's avatar

    Te grote beta om te downloaden. Heb er niet veel goeds over gehoord namelijk.

  5.   
    MaTriX's avatar

    Lijkt me zo rommelig 256 man online, misschien toch is proberen hoewel ik geen multiplayer fanaat ben.

  6.   
    EEkh00rn's avatar

    vind er echt geen reet aan

  7.   
    GENERAL_DS's avatar

    mij lijkt ie nou juist heel leuk.
    ik was in de beta versie .
    als je goed met je squad samenwerkt en het squad ook met jou dan kun je veel dingen voor elkaar krijgen in MAG.
    je ontmoet niet eens de helft van allee vijandelijke spelers.
    het valt ook wel mee hoe rommelig het is.
    zolang je maaar met je squad samenwerkt

  8.   
    X-doos's avatar

    ”matrix50″ schreef, "Lijkt me zo rommelig 256 man online, misschien toch is proberen hoewel ik geen multiplayer fanaat ben."

    Gaat toch moeilijk zonder PS3 😉

  9.   
    GENERAL_DS's avatar

    aaan ut downloaden 😆

  10.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    ben aant downloaden alleen duurt wel heeeeeel lang.