Speculatieve details opgedoken omtrent Fallout: New Vegas

Neem het met een korreltje zout, maar de eerste details van Fallout: New Vegas zijn opgedoken. Volgens een “goede” bron van het Gamspot forum zal het spel in de volgende editie van het blad Game Informer onthuld worden.

Volgens de post kun je, net als in Dragon Age: Origins, verschillende achtergrondverhalen doorlopen. Zo kun je onder andere als Chinese Agent of Lone Wanderer de wereld verkennen. De wereld zal in vergelijking met The Capital Wasteland een stuk groter zijn, waardoor je met aanpasbare voertuigen op zoek moet naar quests, speciale items of nieuwe gebieden.

Zoals de titel al doet vermoeden zal het spel zich in Vegas afspelen en zodoende kun je je geld, bottle caps of misschien wel casino-fiches vergokken, of met een beetje geluk verveelvoudigen. Volgens de geruchten is er zelfs een Coliseum genaamd Caesar’s Legion. Hier kun je gokken en meedoen met arenagevechten.

Nogmaals: het zijn en blijven allemaal geruchten op dit moment, maar je kunt altijd hopen dat er een kern van waarheid in zit. Het hele artikel kun je via deze link lezen.


De game heet Fallout: New Vegas en kent dezelfde stijl als Fallout 3, al is New Vegas geen direct vervolg op Fallout 3. De ontwikkeling is deze keer in handen van Obsidian, de makers van onder meer Neverwinter Nights 2, Alpha Protocol en Star Wars: Knights of the old Republic II.

Pete Hines van Bethesda verklaarde:

    “It’s not a sequel to Fallout 3, it’s just another game in the universe, and it has no impact whatsoever on whatever Todd Howard and his team are working on. We approached Obsidian and they were, like, yeah. That was a pretty easy conversation. It’s not Fallout Tactics, it’s not Brotherhood of Steel; it’s another RPG.”

Meer details over Fallout: New Vegas worden spoedig verwacht. Momenteel is alleen duidelijk dat de game in 2010 zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Het klinkt wel leuk. 🙄 Maar ik hoop niet tot ze een ander weg inslaan, want dat zou ik héél erg vinden.

  2.   
    nickykolkie's avatar

    ik kan echt niet wachten op deze game fallout 3 heb ik zo veel gespeeld

  3.   
    JonsoN's avatar

    Klinkt interresant, heb Fallout3 kapot gespeeld.. 😀

  4.   
    GameAC's avatar

    Ik dacht altijd dat de game dit jaar al uitkwam…

  5.   
    JonsoN's avatar

    GameAC schreef, "Ik dacht altijd dat de game dit jaar al uitkwam… "

    Momenteel is alleen duidelijk dat de game in 2010 zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

    Klopt dus:)

  6.   
    Boxer's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Het klinkt wel leuk. 🙄 Maar ik hoop niet tot ze een ander weg inslaan, want dat zou ik héél erg vinden. "

    even nagaan dat dit door een ander bedrijf is ontwikkelt, en ook niet Fallout 4 is maar gewoon een fallout game in het fallout-universum, dus als deze game anders is dan fallout 3 hoeft het nog niet te beteken dat fallout 4 ook zo word.

  7.   
    Boxer's avatar

    boxer schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "Het klinkt wel leuk. 🙄 Maar ik hoop niet tot ze een ander weg inslaan, want dat zou ik héél erg vinden. "

    even nagaan dat dit door een ander bedrijf is ontwikkelt, en ook niet Fallout 4 is maar gewoon een fallout game in het fallout-universum, dus als deze game anders is dan fallout 3 hoeft het nog niet te beteken dat fallout 4 ook zo word."

    en als je het bericht op GameSpot hebt gelezen blijkt dat ze gewoon weer het SPECIAL systeem van alle andere fallout’s gebruiken, dus ik vermoed dat er niet zo heel veel verandering is.

  8.   
    MaTriX's avatar

    Mot Fallout 3 nog steeds uitspelen 😮

  9.   
    ThuiSSiE's avatar

    boxer schreef, "
    en als je het bericht op GameSpot hebt gelezen blijkt dat ze gewoon weer het SPECIAL systeem van alle andere fallout’s gebruiken, dus ik vermoed dat er niet zo heel veel verandering is."

    Uhm..denk dat je zelf dan ook niet zo goed gelezen hebt.

    The SPECIAL system used will be similar to Fallout 3, but skills will be harder to cap and one character will not be able to become a master of all skills. The article is not very specific because apparently it’s something the developers are still tweaking.

    Je kan dus niet meer al je SPECIAL op 10 krijgen.

    There will be vehicles. Vehicles will not be common, but you will encounter road gangs, merchant caravans, and other vehicles in the wastes.

    Vreemd…denk dat ik dan ergens in Fallout3 de bus gemist heb 😉
    Het lijkt erop dat dit een kruising gaat worden tussen Fallout en Borderlands

  10.   
    Joost de Vries's avatar

    Het blijven wel allemaal geruchten hé! Het spel wordt btw ook uitgegeven door Obsidian en niet Bethesda Softworks… En obsidian is toch echt de mindere van de 2. Kijk naar KOTOR 2 en Neverwinter Nights 2. Maar goed eerst maar eens zien hoeveel hier van waar is en hopen dat Obsidian zichzelf overstijgt 😳

  11.   
    DeAdSeYe's avatar

    boxer schreef, "

    ”boxer” schreef, "[quote=”DeAdSeYe”].."

    even nagaan dat dit door een ander bedrijf is ontwikkelt, en ook niet Fallout 4 is maar gewoon een fallout game in het fallout-universum, dus als deze game anders is dan fallout 3 hoeft het nog niet te beteken dat fallout 4 ook zo word."

    en als je het bericht op GameSpot hebt gelezen blijkt dat ze gewoon weer het SPECIAL systeem van alle andere fallout’s gebruiken, dus ik vermoed dat er niet zo heel veel verandering is.[/quote]

    Dat snap ik. Maar waar ik voor vrees is, tot het niet de zelfde ervaring gaat worden als Fallout 3. Waarom, puur omdat het door een ander wordt ontwikkeld + tot er waarschijnlijk voertuigen in voorkomen. En ik zie tot ik niet de enige ben met de mening tot dit wel iets van Borderlands weg heeft. 🙄 Maargoed we wachten het af. 😉

  12.   
    Boxer's avatar

    @ ThuiSSie

    nu heb jij hem weer verkeerd gelezen, omdat de SPECIAL-system iets anders is dan de skills.

    @DeAdSeYe

    Daarin heb je wel gelijk, het zal vast wel wat anders worden, maar volgens mij is de standaard basis (een 1e person RPG in een Post-Apocylptic world) het zelfde

  13.   
    Carcass's avatar

    Hm van mij hoeven die voertuigen niet zo.

    Ik vond het ronddolen in de wasteland juist het mooiste aan fall out 3.

    ben bang dat het zo een beetje dom crossen word ala Far cry 2 waardoor het spelen saai word.

    En hoop ik dat de uitdaging bij vegas blijft na het bereiken van level 20. Viel bij 3 wat tegen.

    Verder kan ik er alleen maar naar uitkijken :p