Nieuwe teaser van Borderlands’ Mad Moxxi’s Underdome Riot DLC

Eerder toonden we al de opening cinematic van Borderlands’ nieuwe Downloadable Content Mad Moxxi’s Underdome Riot, maar nu worden we ook nog verwend met een teaser van deze nieuwe DLC voor de RPG-shooter van vorig jaar. Niet alleen toont dit filmpje nog meer verse beelden van de Underdome Riot, maar krijgen we ook een beter beeld van de omgevingen en de manieren om je killcount omhoog te werken in deze downloadbare arena.

Borderlands speelt zich af in een grote, verwoeste wereld die Pandora heet. Volgens de verhalen ligt er ergens een enorme buitenaardse schat en die wil iedereen wel hebben. Zodoende is Pandora overspoeld met criminelen en schatzoekers, wat ook zo’n beetje jouw rol is. De wereld is overigens geheel vrij te verkennen als je liever wat meer gaat free-roamen dan heel strak de hoofdzakelijke verhaallijn te volgen.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van science fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen, en ruim 15 miljoen wapens! Ontwikkelaar Gearbox heeft een speciaal systeem ontwikkeld dat automatisch uit een enorme database met onderdelen verschillende unieke wapens met unieke eigenschappen samen kan stellen, wat voor ongekend veel unieke wapens zorgt.

Lees voor meer informatie over Borderlands ook eens onze review of bekijk ons video-interview met Randy Pitchford.

Borderlands is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het eerste pakket met downloadable content, The Zombie Island of Dr. Ned, is inmiddels ook via Steam, Xbox LIVE en het PlayStation Network verkrijgbaar.

 1.   
  gebruiker50081's avatar

  Sounds fun 🙂

 2.   
  Steelpartyhat's avatar

  ik heb hem damn hij is moeilijk
  zat op level 37 toen ik hem voor het eerst uitprobeerde maar ging niet
  ben nu vet aan het trainen het word best lastig als die penaltys(weet niet hoe ik het anders moet noemen) aan gaan

 3.   
  Debsterr's avatar

  Ze moeten ’s opschieten met die uitbreiding voor de PS3!

 4.   
  superdedupe's avatar

  ziet er goed uit, als je oneindig door kan knallen in die arenas wordt het echt vet.
  en hoezo “opschieten”? er staat toch 7 januari?

 5.   
  00mass00's avatar

  Hij is egt heel erg lagge, maar dat is echt game die je heeeeeeeeeeel veel moet spelen
  als je bijvoorbeeld gta heb die speel je gwoon achter elkaar de missies uit
  maar bij borderlands moet je heel veel freeroamen om een hoger level te halen en dan kan je pas de volgende missies aan, en het is best funny dr zit een hoop humor in.

  Een nadeel is wel dat als er ammo op de grond ligt, dan moet je telkens op E drukken om het op te rapen

  Geen idee wattie online doet