Nieuw duo staat op in DLC Resident Evil 5

Capcom komt binnenkort met nieuwe downloadable content voor Resident Evil 5. In deze episode zul je echter niet meer spelen met Chris en Sheva, er staat een nieuw duo te wachten.

    “Josh Stone is actually the BSAA member who helps out Chris and Sheva throughout the game — mostly through the deus ex machina helicopter rescues for which the series is well-known.”

De DLC, met de naam Desperate Escape, zal zich afspelen rondom Jill Valentine en Josh Stone – welke de naam amper verschilt van een bekende Britse zangeres. Stone is in Resident Evil 5 lid van de BSAA en heeft als doel samen met Valentine het andere duo redden. De DLC speelt zich voor een groot deel af in de helikopter van Chris en Sheva.

Een datum en prijs zijn nog niet bekend gemaakt, maar verwacht wordt dat Capcom snel een aankondiging doet.


Resident Evil 5 is uiteraard weer een third-person actie/horrorgame. De setting is deze keer een bloedhete Afrikaanse staat en ditmaal heb je Chris Redfield onder de knoppen, een oude bekende uit de eerdere Resident Evil-titels. Chris is aan het werk gegaan voor de organisatie BSAA en namens dit bedrijf wordt hij naar Afrika gestuurd om een wereldwijde epidemie te voorkomen. Gelukkig krijg je hulp van de charmante dame Sheva, wat zowel in singleplayer als coöperatief mogelijk is.

Check voor meer informatie over Resident Evil 5 onze review!

Resident Evil 5 is verschenen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  1.   
    b00m666's avatar

    ik download het spel:D nah grapje het is niet mijn soort spel