Prijs en details DLC Assassin’s Creed II bekend

De prijs en details van de downloadable content (DLC) van Assassin’s Creed II zijn bekend. The Battle of Forli zal eind januari beschikbaar zijn voor de schappelijke prijs van $3,99. In The Battle of Forli zul je bijgestaan worden door Machiavelli en Caterina Sforza in de strijd met de Orsi broeders. De eerste DLC bevat zes nieuwe herinneringen.

Bonfire of the Vanities zal eind februari uitkomen voor de prijs van $4,99. In deze uitbreiding zal – voorheen in de campaign deels afgesloten – Florence volledig beschikbaar komen. Deze DLC vertelt het historische verhaal achter de monnik Savonarola. Er zullen tien nieuwe missies beschikbaar zijn, evenals een nieuwe move voor onze held Ezio. Hoe de prijzen voor Europa zullen gaan uitpakken valt overigens nog te bezien, al zal het verschil waarschijnlijk niet heel groot zijn.


In Assassin’s Creed 2 speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze review of bekijk onze uitgebreide video review!

Assassin’s Creed II is verschenen voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. De PC-versie verschijnt in het eerste kwartaal van 2010.

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Ik heb de game net verkocht 😀 had hem uitgespeeld dus vond het niks aan.
  Komt deze DLC ook op de Pc??? 🙂

 2.   
  Jonah's avatar

  Wellicht dat de DLC zelfs gratis verwerkt wordt in de aankomende PC-versie, gezien de ‘Director’s Cut Edition’ van deeltje één. We’ll see…

 3.   
  BulletKill's avatar

  5 dollartjes maar? Mooi! 😀

 4.   
  b00m666's avatar

  *staat nog steeds teleurstellend maar zeker op de pc versie te wachten SIGH!*

 5.   
  LittleRemco01's avatar

  Goedkoop Vast leuk om te spelen , Heb je wel Zeker PSN Card Voor NOdig?

 6.   
  gragon3's avatar

  De prijzen op PSN worden altijd gewoon letterlijk overgenomen, dus als het 5 dollar is, dan is het ook 5 euro

 7.   
  GameAC's avatar

  Dat is goedkoper dan ik had verwacht. Alleen het lijkt er wel op dat ze de DLC opzettelijk uit de game gehaald hebben zodat ze wat extra geld kunnen verdienen.

 8.   
  Baker502's avatar

  Ik heb nog 900 punten heb ik dan genoeg voor alle 2? 😕

 9.   
  najreteip's avatar

  GameAC schreef, "Dat is goedkoper dan ik had verwacht. Alleen het lijkt er wel op dat ze de DLC opzettelijk uit de game gehaald hebben zodat ze wat extra geld kunnen verdienen. "

  Ik denk dat ze zich daar allemaal wel een beetje schuldig aan maken tegenwoordig…

 10.   
  GameAC's avatar

  najreteip schreef, "

  ”GameAC” schreef, "Dat is goedkoper dan ik had verwacht. Alleen het lijkt er wel op dat ze de DLC opzettelijk uit de game gehaald hebben zodat ze wat extra geld kunnen verdienen. "

  Ik denk dat ze zich daar allemaal wel een beetje schuldig aan maken tegenwoordig…"

  Nou ja, bijvoorbeeld Wipeout HD Fury maakte zich daar niet schuldig aan. Maar veel games doen dat inderdaad. Zoals Dragon Age met DLC die beschikbaar was op de release datum en MW2 die hoogstwaarschijnlijk DLC zal krijgen om dingen te unlocken die al op de disc staan.

 11.   
 12.   
  Dr. D3nVil's avatar

  w00t nice 8) ga ik zeker ff kopen, ik dacht zelf eigenlijk een prijs van 10,- maar dat valt dus wel weer mee 😀

 13.   
  MaTriX's avatar

  Zeer bruut, dit zijn DLC`s die ik waardeer.

 14.   
  nanathan's avatar

  werkt amerikaanse DLC met europese games ?