S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat krijgt nu exacte releasedatum

Een paar dagen geleden kon er al bericht worden dat S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat een release zou krijgen in het drukke februari van 2010. Vandaag hebben ontwikkelaar GSC Game World en uitgevers bitComposer Games en Viva Media laten weten dat de exacte releasedatum 2 februari zal zijn. Vroeger in de maand kan haast niet, dus hiermee zal het spel waarschijnlijk enige voorsprong kunnen nemen op de grote namen Splinter Cell: Conviction en Bioshock 2, die in dezelfde maand zullen verschijnen.


S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is het tweede vervolg op S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Met een agent van de Oekraïense geheime dienst voer je door een open wereld verschillende missies en quests uit. Natuurlijk heeft ontwikkelaar GSC Game World ook wat aanpassingen in het spel doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe vijanden en vrienden en is het spel na het uitspelen van het verhaal ook nog verder te spelen.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat verschijnt 2 februari 2010 voor de PC.

  1.   
    Scuderia's avatar

    Ben benieuwd! Heb Stalker altijd een toffe game gevonden, ik heb hier nog S.T.A.L.K.E.R Clear Sky liggen die ik hier op Gamersnet met een prijsvraag heb gewonnen die overigens nog nooit uit de doos gehaald is en is gespeeld 😳 . Snel maar eens instaleren!

  2.   
    Aftermath's avatar

    Scuderia schreef, "Ben benieuwd! Heb Stalker altijd een toffe game gevonden, ik heb hier nog S.T.A.L.K.E.R Clear Sky liggen die ik hier op Gamersnet met een prijsvraag heb gewonnen die overigens nog nooit uit de doos gehaald is en is gespeeld 😳 . Snel maar eens instaleren!"

    wahah 😆 schaam je

  3.   
    MaTriX's avatar

    PC only jammer, maar dat trekt mij PSETJE allemaal niet meer en upgraden naah kep een X360 en PS3 en heb ik genoeg aan.

  4.   
    b00m666's avatar

    L0wRideR schreef, "

    ”Scuderia” schreef, "Ben benieuwd! Heb Stalker altijd een toffe game gevonden, ik heb hier nog S.T.A.L.K.E.R Clear Sky liggen die ik hier op Gamersnet met een prijsvraag heb gewonnen die overigens nog nooit uit de doos gehaald is en is gespeeld 😳 . Snel maar eens instaleren!"

    wahah 😆 schaam je"

    omg je haal tde worden out me mond:D

  5.   
    501105's avatar

    ik heb de duitse versie al een tijde 😛

  6.   
    Disnoxxio's avatar

    Nog nooit van de game gehoord 😳 nu moet ik me zeker ook schamen XD