Gamersnet.nl

Eerste trailer Prince of Persia: The Forgotten Sands verschenen

Vorige maand werd al onthuld dat Ubisoft druk bezig is met een nieuwe Prince of Persia-game, namelijk Prince of Persia: The Forgotten Sands. Dit nieuwe deel in de serie verschijnt volgend jaar mei, samen met de filmvertaling van Prince of Persia: The Sands of Time.

Geheel volgens planning werd afgelopen weekend tijdens de Video Game Awards 2009 een eerste trailer uitgebracht en die kun je onderaan dit bericht bekijken. Hierin is te zien dat de Prins deze keer behoorlijk veel lijkt op acteur Jake Gyllenhaal, die in de film zal schitteren als de Perzische prins.

In Prince of Persia: The Forgotten Sands komen enkele oude, ‘fanfavoriete’ spelelementen terug, gepaard met ook een aantal nieuwe elementen. Hoewel over de gameplay en het verhaal weinig concreet is onthuld, is wel duidelijk dat het verhaal van de reeks, die begon met Prince of Persia: The Sands of Time, voortgezet zal worden.

Prince of Persia: The Forgotten Sands verschijnt medio mei 2010, naar verwachting voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.