Gamersnet.nl

Batman: Arkham Asylum 2 aangekondigd

Het is nog maar een paar maanden geleden dat we mochten genieten van het succesvolle Batman: Arkham Asylum. Toch weerhoudt dat ontwikkelaar Rocksteady er niet van om ons alvast te verblijden met de aankondiging van Batman: Arkham Asylum 2.

Uit de eerste beelden van de game mag blijken dat we wederom te maken krijgen met de Joker, maar dan niet in de vorm zoals we die zouden verwachten. Daarnaast heeft ook Arkham Asylum een volledige metamorfose gekregen, waarbij deze is vervallen in een corrupte stad.

Daarnaast duidt de immense opzet en atmosfeer van de game op een ware, open wereld, waarin we naar alle waarschijnlijkheid te maken zullen krijgen met nog meer superschurken, die we natuurlijk mogen aanpakken met de stoere Batman.


Batman: Arkham Asylum 2 is een direct vervolg, dat zich volgens de eerste beelden op nieuwe superschurken weet te richten. Verwacht dit keer in ieder geval de komst van Harvey “Two-Face” Dent, The Penguin en Black Mask, al mogen we volgens de geruchten nog veel meer verkrijgen.

Zoals te verwachten staan deze kwaaie donders nog steeds onder de leiding van de eindeloos humoristische Joker, die in dit vervolg druk aan het herstellen is van de gebeurtenissen in het eerste deel. De lieftallige zuster Harley Quinn helpt hier natuurlijk een handje aan mee.

Daarnaast is Arkham Asylum zoals we het kennen veranderd in een corrupte, half verwoeste stad. Het is wederom aan de glorieuze Batman om een einde te maken aan alle deze chaos en destructie.

Batman: Arkham Asylum 2 verschijnt naar alle waarschijnlijkheid in 2010 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.