S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat krijgt releasedatum toegewezen

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat heeft een release gekregen voor februari 2010, zo hebben GSC Game World en bitComposer Games gemeld. Hiermee tonen ze een enorm vertrouwen in het derde deel van de S.T.A.L.K.E.R.-reeks. Splinter Cell: Conviction en BioShock 2 zullen namelijk ook in dezelfde maand verschijnen en behoren tot de crème de la crème van de aankomende games.

Een niet-Engelse versie heeft zijn release al gehad in onder meer Duitsland en Rusland. Het is daarom opmerkelijk te noemen dat de Engelse versie tot februari op zich laat wachten, zeker met zo veel geduchte tegenstanders in het kielzog. We zullen in februari te weten komen of S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat zich kan meten met zijn collega’s.


S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat is het tweede vervolg op S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl. Met een agent van de Oekraïense geheime dienst voer je door een open wereld verschillende missies en quests uit. Natuurlijk heeft ontwikkelaar GSC Game World ook wat aanpassingen in het spel doorgevoerd. Zo zijn er nieuwe vijanden en vrienden en is het spel na het uitspelen van het verhaal ook nog verder te spelen.

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat verschijnt in februari van 2010 voor de PC.

  1.   
    GameAC's avatar

    Ik moet de eerste nog altijd proberen.

  2.   
    b00m666's avatar

    wat was er aan de hand in eerste deel (ff wteen zodat ik misschien ga kopen)

  3.   
    UberProSure's avatar

    GameAC schreef, "Ik moet de eerste nog altijd proberen. "

    Klopt ik ook maar k weet niet er is iets raars aan waarom ik et niet ga proberen 😳

  4.   
    Selective93's avatar

    Niet voor mij, de eerste was te bugged.

  5.   
    lord ian's avatar

    Februari al muhaha nice! 😆