DLC Borderlands nu ook beschikbaar voor de PC

De downloadable content The Zombie Island of Dr. Ned voor Borderlands is al een week of twee verkrijgbaar op de consoles, maar op de PC was nog geen spoor van deze extra content te bekennen. Sinds kort is dat veranderd, want via Steam is deze downloadable content inmiddels te downloaden voor 7,60 euro. Dit betekent dat de extra content goedkoper is op de PC, want via Xbox Live moet je er 9,60 euro voor betalen.


Borderlands speelt zich af in een grote, verwoeste wereld die Pandora heet. Volgens de verhalen ligt er ergens een enorme buitenaardse schat en die wil iedereen wel hebben. Zodoende is Pandora overspoeld met criminelen en schatzoekers, wat ook zo’n beetje jouw rol is. De wereld is overigens geheel vrij te verkennen als je liever wat meer gaat free-roamen dan heel strak de hoofdzakelijke verhaallijn te volgen.

Borderlands wordt omschreven als ‘Diablo meets Mad Max’ en het spel is een mix van science fiction en een first-person shooter met RPG-elementen. De RPG-elementen die de game bevat kennen veel meer diepgang dan een doorsnee shooter. Verder beschikt de game over een coöperatieve online-modus, waarin je met maximaal vier spelers kunt spelen, en ruim 15 miljoen wapens! Ontwikkelaar Gearbox heeft een speciaal systeem ontwikkeld dat automatisch uit een enorme database met onderdelen verschillende unieke wapens met unieke eigenschappen samen kan stellen, wat voor ongekend veel unieke wapens zorgt.

Lees voor meer informatie over Borderlands ook eens onze review of bekijk ons video-interview met Randy Pitchford.

Borderlands is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Het eerste pakket met downloadable content, The Zombie Island of Dr. Ned, is inmiddels ook via Steam, Xbox LIVE en het PlayStation Network verkrijgbaar.

 1.   
  b00m666's avatar

  suc6 voor de cartoon fans:D

  (nee echt good luck)

 2.   
  Selective93's avatar

  Geldverspilling in mijn ogen…