Guitar Hero: Van Halen demo nu op Xbox LIVE

Guitar Hero: Van Halen is de volgende Hero-game van Activision waar één band centraal in staat. Gamers die de game graag eens willen uitproberen kunnen nu een demo van Xbox LIVE downloaden. De volgende vier nummers zijn in deze demo speelbaar:

  Dope Nose – Weezer
  The End of Heartache – Killswitch Engage
  Eruption – Van Halen
  Panama – Van Halen

Of de demo binnenkort ook op andere platformen beschikbaar zal komen is nog niet duidelijk, maar naar alle waarschijnlijkheid zullen PlayStation 3-gebruikers binnenkort ook van de demo kunnen genieten.Guitar Hero: Van Halen zet de formule voort van de andere Guitar Hero-games die gekoppeld zijn aan een artiest. Omdat Van Halen in dit deel de hoofdrol speelt zijn er nummers te spelen als And the Craddle will Rock, Unchained en Runnin’ with the Devil van Van Halen. Naast bekende en minder bekende nummers van Van Halen zijn ook nummers speelbaar van onder andere Queen, Blink 182 en The Offspring.

Guitar Hero: Van Halen zal in 2010 verschijnen voor de PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360 en Wii. Bekijk nu deze onthullende trailer.

 1.   
  delta62's avatar

  Oef die ga ik zeker proberen! Maar is het dezelfde lay-out als Gh 5? Dat vind ik echt niet lekker spelen 🙁

 2.   
  GameAC's avatar

  Wat valt er nou te testen. Het is gewoon precies hetzelfde, maar dan met Van Halen nummers (nou ja, een paar Van Halen nummers)

 3.   
  Selective93's avatar

  Zeker proberen, maar of het nou zo veel toevoegd…

 4.   
  LittleRemco01's avatar

  Guitar hero is gewoon elke keer weer The Same old song en dance en is gewoon weer met de gitaar de Zelfden nummers spelen . Hoop Echt dat GH:VH Snel komt voor de demo van Playstation 3 , Hoe kun je eigelijjk spelen als je geen Gitaar heb ? zal hem denk wel kopen , als ik geld overheb tenminste heb al Heavy Rain , Medal of Honor , Bad Company 2 op het Lijstje staan.