Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 Jaar 1 Trailer

LEGO Harry Potter: Years 1-4 gaat logischerwijs over de eerste vier boeken van Harry Potter. Van de ontdekking van Zweinstein en zijn eigen, magische krachten tot de gevaarlijke acties van Voldemort, potjes Zwerkbal en de bijzondere toverlessen. Alle bekende personages uit de franchise passeren de revue en je kunt natuurlijk ook rekenen op veel ‘superpowers’ om te gebruiken.

LEGO Harry Potter: Years 1-4 verschijnt in 2010 voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. Bekijk nu deze tweede trailer, waarin het eerste jaar de revue passeert.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Must buy , althans voor mijn vrouw ๐Ÿ˜€ , ze is er helemaal weg van van die lego games.

    Moet eerlijk zijn ik speel op moment Co-Op Indiana Jones 2 met er en is best geinig.

  2.   
    najreteip's avatar

    Ziet er nog wel grappig uit

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Lego Indiana Jones en Lego Batman vond ik toch wel wat minder leuk dan Lego Starwars, dus hopelijk gaan ze met Lego Harry Potter weer een goeie game neerzetten.

    Niet dat het slechte games waren, maar wel wat minder herkenbaar, omdat ik in die films alleen op de personages lette en niet op de omgevingen, en die spelen wel een belangrijke rol in de Lego games.

  4.   
    b00m666's avatar

    lego vond ik leuk nie nie meer:(

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Lego Indiana Jones en Lego Batman vond ik toch wel wat minder leuk dan Lego Starwars, dus hopelijk gaan ze met Lego Harry Potter weer een goeie game neerzetten.

    Niet dat het slechte games waren, maar wel wat minder herkenbaar, omdat ik in die films alleen op de personages lette en niet op de omgevingen, en die spelen wel een belangrijke rol in de Lego games."

    Lego Batman vond ik anders al meer de goede richting op gaan. Indiana Jones was gewoon zeer slecht, maar volgens mij hebben ze daar wel wat van geleerd.

  6.   
    Selective93's avatar

    w00t, brute shit <3.

  7.   
    martyntjee's avatar

    ik vind dit er nog best grappig uit zien ๐Ÿ˜†

  8.   
    RoHoutje's avatar

    GENIAAL!
    maar lijkt wel veel op lego star wars maar die is saai
    dit lijkt me veel leuker ๐Ÿ˜†