Javelin-patch Modern Warfare 2 nabij voor Xbox 360 en PS3

Vorige week hadden we al een bericht omtrent de zogeheten ‘Javelin glitch’ in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2. Dankzij deze glitch, die ook wel bekend staat als de ‘suicide bomber glitch’, kunnen spelers met behulp van een Javelin en semtex ervoor zorgen dat ze een flinke explosie veroorzaken als ze gedood worden. Dit alles levert natuurlijk veel oneerlijke kills en gefrustreerde medespelers op.

Infinity Ward gaf aan hard te werken aan een oplossing en volgens Robert Bowling is de oplossing nabij. Men heeft namelijk al een patch uitgebracht voor de PC-versie, waarmee de Javelin-problemen verholpen moeten zijn. Deze patch komt ook zeer spoedig uit voor de Xbox 360 en PlayStation 3-versie van de game.


Call of Duty: Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie en dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, zanderige woestijnen en vanuit de sloppenwijken van Braziliรซ. Ook keren enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish. Daarnaast is Modern Warfare 2 voorzien van de bekende, succesvolle multiplayer met nieuwe perks, uitgebreide killstreaks en vooral heel veel actie.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze review en uitgebreide GN Video Review!

Call of Duty: Modern Warfare 2 is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  nanathan's avatar

  is dat de 1.5 voor PS3 ??

  want dan hebk hem :p

 2.   
  ChielB's avatar

  1.05 is een ‘gewone’ machtmaking patch. De Javelin-patch is 1.06 en die is dus in aantocht. ๐Ÿ™‚

 3.   
  ckerigon's avatar

  Hmm ik wet niet of ik hem al heb ๐Ÿ˜›
  Want steam doet het automatisch voor me en ik heb er in-game nog nooit meegemaakt.

 4.   
  joramovic's avatar

  gelukkig is ie er bijna, zeer frustrerend als zowat heel het vijandige team met een javelin rondloopt ๐Ÿ‘ฟ

 5.   
  DeAdSeYe's avatar

  Toen ik hoorde van deze bug heb ik meteen de javelin uit men zelf gemaakte classe gegooit. ๐Ÿ™„ Ik vondt het zeer irritant heb het al een paar keer meegemaakt. ๐Ÿ™„

 6.   
  HeroWulf's avatar

  beter dat ze het eruit halen. zo blijft het spel tenmisten wat eerlijker

 7.   
  FioranoJC's avatar

  al die engelse rotjochies gebruiken het tegen me ๐Ÿ˜ก

 8.   
  WoKingNL's avatar

  Eindelijk, werd er helemaal scheitziek van ๐Ÿ˜•

 9.   
  gebruiker50081's avatar

  Ik had gister zo’n grappenmaker in onze lobby.

 10.   
  GameAC's avatar

  Hmm. Misschien hadden ze dit al goed moeten doen in het begin. Misschien wat meer testen. En dan niet janken dat mensen gebruik maken van een glitch die daar is door de onkunde van de developers.

 11.   
  squidgyboy's avatar

  eindelijk ๐Ÿ˜›

 12.   
  Selective93's avatar

  Mooi =D, Fuck hackers…

 13.   
  Joey_MW's avatar

  ik heb er gelukkig nog geen last van gehad, maar gelukkig komen ze met een patch er tegen.

 14.   
  Maotes's avatar

  Ik ben 100% tegen glitches. Een klasgenoot wou het net met mij proberen, maar ik zei dat ik niet aan glitches doe, daarna steeds doorzeuren. Toen ben ik maar gewoon de multiplayer gaan spelen omdat hij alleen maar die glitch wou doen. Ik wil dat niet.

 15.   
  nanathan's avatar

  kheb vandaag zo iemand tegen gekomen. Als je genoeg afstand hebt kan de glitcher je niets doen.

  enkel bij melee kills of als je er bijna naast staat ga je ook dood.

 16.   
  nanathan's avatar

  Als ze nu nog iets doen tegen de campers dan ben ik tevreden.

 17.   
  Codename_black's avatar

  Campers heb je altijd kun je ook niet verbieden, gewoon goed opletten ๐Ÿ˜‰

 18.   
  Wouter's avatar

  nanathan schreef, "Als ze nu nog iets doen tegen de campers dan ben ik tevreden."

  Wat wil je in vredesnaam doen tegen campers. Er zijn campers, maar wat wil je er tegendoen? Een soort limiet erop gooien dat als je 15 seconde niet beweegt je uit de server gegooid wordt? Nee man, onzin.

 19.   
  DeAdSeYe's avatar

  Nee idd, tegen campers kan je niks aan doen. Maar aangezien het toch erg zwak van mensen is en zeer irritant is, behoord het wel tot een bepaalde tactiek. ๐Ÿ˜ฎ Maar wat ik me eigelijk helemaal afvraag, waarom tot de javelin in multi-player voorkomt. Het is een anti-tank wapen met een doelzoekende raket. Computer registreet het voerthuig en vuurt een zelf doelzoekende raket erop af. Hoe wil je dit in hemelsnaam op mensen gebruiken?

 20.   
  Alias's avatar

  Je kan de Javelin gewoon op objecten laten locken op de map, zelf gebruik ik liever de Stinger is naar mijn mening stukken betrouwbaarder. Probleem met de Javelin is dat wanneer een helikopter flares durft te gooien de Javelin Missile op de map terecht komt waardoor je (vaak) teamkills maakt indien dit het geval is. De Stinger Missile vliegt gewoon van de map af.

 21.   
  DeAdSeYe's avatar

  Dit is nou puur de realisme wat CoD Mw2 mist. Javelin hoort helaas niet thuis in het multi-player gedeelte. Javelin is anti-tank wapen en niet anti-air zoals de stringer. In multi-player zijn er geen voerthuigen wat op de vaste grond staan. Heb nog nooit iemand met een javelin een vliegthuig zien afschieten. Ze moeten gewoon die javelin helemaal eruit halen. Volgens mij weten niet echt veel mensen wat een Javelin is, alleen maar van zien en niet van werking. Als je Ofp2 speelt weetje precies hoe een Javelin werkt. ๐Ÿ˜‰