Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Divinity 2: Ego Draconis Power Of The Mind Trailer

Divinity 2: Ego Draconis is het vervolg op de spetterende RPG Divine Divinity uit 2002. In dit spel ben je een Dragon Slayer die gaandeweg zijn eigen vaardigheden en mogelijkheden moet ontdekken en verbeteren om uiteindelijk een heuse Dragon Lord te worden. Net zoals in het vorige deel speelt het avontuur zich af in Rivellon, waar vrede leek te heersen, totdat de Demon terugkeerde.

Divinity 2: Ego Draconis is reeds uitgekomen voor zowel de PC als de Xbox360. Bekijk nu deze Power Of The Mind Trailer.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Hmm.. dit spel ziet er grafisch gezien niet uit!, nu nog even de gameplay checken.. 🙂

  2.   
    Selective93's avatar

    Grafisch slecht in mijn mening. Ik ben bang dat de storyline en gameplay ook niet fantastisch zullen zijn.

  3.   
    Dark_Phoenix's avatar

    ”Confusion93″ schreef, "Grafisch slecht in mijn mening. Ik ben bang dat de storyline en gameplay ook niet fantastisch zullen zijn."

    Gameplay is goed maar het kan in sommige stukken wat beter. Maar als het gaat over grafische kant is het zeker heel sterk. Probleem van het spel is dat er sommige vervelende bugs zijn waardoor de game gaat laggen terwijl je pc het makkelijk aan kan en er zijn paar glitches. Op deze trailer kun je niet duidelijk zien dat de graphigs goed zijn. Nog een nadeel dat er nog geen patch is voor de Engelse versie. Dus het kan zijn dat er bij Duitse versie de bugs en de glitches zijn opgelost.

  4.   
    -050- Critical's avatar

    ”Confusion93″ schreef, "Grafisch slecht in mijn mening. Ik ben bang dat de storyline en gameplay ook niet fantastisch zullen zijn."

    speel jij dan vaker rpgs?