FIFA 10: Ultimate Team verschijnt in februari

Electronic Arts heeft laten weten dat FIFA 10 in februari voorzien wordt van de inmiddels bekende Ultimate Team add-on voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Ultimate Team is gebaseerd op het uitwisselen van voetbalplaatjes en draait om het bouwen van een succesvol team door spelerskaarten uit te wisselen en te kopen of verkopen. Vervolgens kun je met jouw ‘Ultimate Team’ wedstrijden spelen en speciale kaarten inzetten, waarmee je de tegenstander kunt hinderen of je eigen team versterken.

FIFA 10: Ultimate Team klinkt in elk geval beter dankzij het prijskaartje van 400 Microsoft Points op Xbox LIVE en $4,99 op het PlayStation Network. Voor FIFA 09 kostte de Ultimate Team add-on immers het dubbele. Daarnaast zijn er nog wijzigingen doorgevoerd, met als meest opvallende feature een nieuw systeem voor “chemistry”, dat bepaalt hoe goed spelers samen kunnen spelen op basis van diverse factoren. Er zijn tevens standaard toernooien en competities met een bepaald thema om te spelen.

FIFA 10 bouwt verder op de succesvolle formule van FIFA 09. In dit nieuwe deel is de AI van keepers aangepakt, waardoor je doelman nog beter op schoten moet reageren, en verder kennen ook je medespelers een betere intelligentie, wat goed samenspel moet bevorderen. Een andere nieuwe functie voor de next-gen versies (Xbox 360 en PlayStation 3) is de mogelijkheid om 360-graden te dribbelen. Dit moet voor nog meer balgevoel en realisme zorgen.

Lees meer over FIFA 10 in onze review!

FIFA 10 is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable, Nintendo DS en als mobile game.

  1.   
    Selective93's avatar

    In mijn mening behoorlijk nutteloos, maar ik ben ook niet echt een fan van dit soort spellen.

  2.   
    b00m666's avatar

    idd nutteloos

    maar ik vind deze games zoiezo al saai

  3.   
    squidgyboy's avatar

    heb de game niet 👿

  4.   
    Super Gamer's avatar

    Hij komt natuurlijk weer niet op de PC, k*t EA 👿

  5.   
    makiejh's avatar

    dit speltype van het spel lijkt me niet zo leuk, maar de rest van Fifa 10 vind ik awesome!!! 😀

  6.   
    LittleRemco01's avatar

    Jammer Ze Moeten Niet Beginnen Met Brons , Maar Gewoon Bijvoorbeeld Henry En Messi Voorop Enzo Dat je Je Eigen Team Mag Maken .

  7.   
    nanathan's avatar

    nice, das een leuke feature. Dan kan je online nog eens met je “eigen” team spelen.

    ik vond het best wel leuk op fifa09