Bezoek volgend jaar de E3 en BlizzCon via Xbox LIVE

Uit ervaring kunnen we spreken dat het bijwonen van grote beurzen als de E3 in Los Angeles en de Gamescom in Keulen een ontzettend toffe belevenis is. Hoe tof zou het eigenlijk zijn als je straks niet eens een grote reis hoeft te maken om een dergelijke beurs bij te wonen, maar dat de beurs gewoon vanuit je luie stoel te bezoeken is?

De mensen van Destructoid vulden een online vragenlijst in, waarbij de volgende vraag aan bod kwam:

    Imagine that interactive, online versions of E3, BlizzCon, Gamescom, ComicCon and every other major video game convention were made available through Xbox Live.”

Het is natuurlijk nog niet hetzelfde als persoonlijk aanwezig zijn, maar de kans bestaat dus dat men gaat proberen om diverse grote shows virtueel beschikbaar te maken via Xbox LIVE.

Zo zou het mogelijk moeten zijn om met je Avatar over de beursvloer te lopen, booths van alle grote bedrijven te bezoeken en daar video’s, trailers, interviews en zelfs demo’s en beta’s te checken, voor zover ze beschikbaar zijn. Grote persconferenties zouden ook live uitgezonden gaan worden, samen met andere belangrijke gebeurtenissen. Een direct video-feed houdt je verder op de hoogte met wat er op dat moment op de echte beursvloer gebeurt. De mogelijkheid zou er ook zijn om met een Xbox Live Party over de virtuele versie van de beurs te wandelen.

Wij wachten nog op de mogelijkheid om goodies, drank en boothbabes naar onze huiskamer te teleporteren, voordat we stoppen met het bezoeken van de diverse evenementen.

  1.   
    b00m666's avatar

    beter ik ga nooit zover reizen

  2.   
    ChielB's avatar

    Het kan zeker de moeite waard zijn. 😉

  3.   
    Tweek's avatar

    kewl, als je alle demo’s die daar dan zijn ook echt zou kunnen spelen lijkt me wel vet 😀

  4.   
    7lotus94's avatar

    Het is een heel leuk idee, maar zal zoiets als voetbal op tv worden, nooit het niveau van als je er echt bij bent 🙂

  5.   
    delta62's avatar

    Wow, dat zou wat zijn. Maar ik wil eigenlijk nog een keertje echt naar zo’n beurs 8)

  6.   
    DutchGamer X's avatar

    als het verhaaltje klop en ook goed werk is het zeker vet