Geweld Dead to Rights: Retribution op lager pitje

De realistische look van Dead to Rights: Retribution moest vervangen worden door een wat meer cartooneske uitstraling omdat de game te gewelddadig zou zijn. Ontwikkelaar Volatile Games geeft aan dat de nieuwste Dead to Rights flink wat actie bevat en een hoop adrenaline.

Dan Calvert, van Volatile, vindt de agressie in de game niet erg. Echter, het spel zat op den duur zo vol met geweld dat de ‘echte’ look plaats moest maken voor minder realistische graphics. Vooralsnog zal Retribution brute actie bevatten.


Dead to Rights: Retribution speelt zich af in de moreel corrupte wereld van Grand City, alwaar een duister, gevaarlijk en tragisch verhaal zich afspeelt. Hoofdpersoon is de agent Jack Slate, die samen met zijn viervoeter Shadow het op moet nemen tegen ongure personen uit de onderwereld die hun gemene heerschappij proberen uit te breiden. Jack zal zodoende diverse gevaarlijke bendes tegenkomen, elk met een eigen vechtstijl.

De game introduceert een hybride gevechtsysteem, waarbij third-person actie, hand-to-hand gevechten en je computergestuurde hond Shadow samen een vlotte gameplay opleveren. Stuur Shadow van een afstand alvast naar tegenstanders, zoek dekking, gebruik menselijke schilden of steel de wapens van vijanden dankzij speciale technieken om iemand te ontwapenen of dodelijk uit te schakelen. Gamers spelen zowel met Jack als met Shadow op bepaalde momenten gedurende het verhaal.

Dead to Rights: Retribution verschijnt in 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
  2.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Rot spel lijkt me een spel met weinig inhoud als ik die game beelden zie.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "Rot spel lijkt me een spel met weinig inhoud als ik die game beelden zie."

    mee eens kansloos raggen:P

  4.   
    b00m666's avatar

    omfg ik vind die game er niks uitzien

    maar dat ze die actie weghalen is tog de reden waarom ik em niet ga kopen

  5.   
    WoKingNL's avatar

    en de ai zit volgens mij ook niet zo goed in elkaar, WTF doen die vijanden?! en het geweld zie ik ook niet veel nieuws bij, gears of war 2 is tien keer erger?

  6.   
    Moon-Hero's avatar

    Ziet er echt hardcore uit man.Ik ga deze game niet kopen iig.

  7.   
    Houserz's avatar

    Nou volgens mij is deze best vet…denk dat ik hem toch ga scoren, anders kan ik hem altijd nog doorverkopen .. juist

  8.   
    JonsoN's avatar

    Dat ziet er toch niet uit.. de animaties lijken nergens naar, en volgens mij is het best irritant dat elke keer dat je iemand killt dat ie slomotion gaat..