Uncharted 2: Among Thieves krijgt morgen gratis multiplayer map

Ontwikkelaar Naughty Dog liet gisteren al weten dat men iets in petto had voor de multiplayer van Uncharted 2: Among Thieves en inmiddels is bekendgemaakt wat dat is. Morgen zal men namelijk geheel gratis een nieuwe multiplayer map uitbrengen, genaamd The Fort.

The Fort is een nostalgische map, want deze is gebaseerd op het hoofdstuk “Fortress” uit de eerste Uncharted-game. The Fort is een lange, rechthoekige map met grote, open ruimtes en uitstekende routes om vijanden te flanken. Met tunnels onder de map om achter het vijandige team te komen, een shotgun in het midden van de map en een RPG verstopt in een crypte valt er genoeg te beleven in The Fort. De nieuwe map zal beschikbaar zijn in alle competitieve speellijsten en in de co-op arena-speellijst.

Daarnaast kan je komend weekend twee keer zoveel cash verdienen tijdens het spelen van de multiplayer en zijn er vernieuwde Leaderboards in aantocht. Meer informatie vind je op de officiële website.

Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op Uncharted: Drake’s Fortune, een ijzersterke PlayStation 3-titel uit 2007 die bol stond van actie en avontuur. Het vervolg draait om de 13e eeuwse ontdekkingsreiziger Marco Polo. In dit tweede deel wordt sterk de nadruk gelegd op het verhaal, een gameplay met stealth en een mechanisme waardoor je vrij kunt klimmen in de game.

Lees voor meer informatie over Uncharted 2: Among Thieves onze review!

Uncharted 2: Among Thieves verschijnt 16 oktober voor de PlayStation 3.

  1.   
    Rise Against's avatar

    Geweldig van Naughty dog dat ze dit gratis doen! Zit hier toch ziek thuis dus heb morgen alle tijd om de map te proberen 8)

  2.   
    brend5's avatar

    dat zouden ze altijd moeten doen, gratis DLC

  3.   
    Swoop NL's avatar

    ”brend5″ schreef, "dat zouden ze altijd moeten doen, gratis DLC"

    Ja idd

  4.   
    -050- Critical's avatar

    Rise Against schreef, "Geweldig van Naughty dog dat ze dit gratis doen! Zit hier toch ziek thuis dus heb morgen alle tijd om de map te proberen 8) "

    same here beterschap vriend oi

  5.   
    Joey_MW's avatar

    -050- Critical schreef, "

    ”Rise Against” schreef, "Geweldig van Naughty dog dat ze dit gratis doen! Zit hier toch ziek thuis dus heb morgen alle tijd om de map te proberen 8) "

    same here beterschap vriend oi"

    beterschap beide 🙂
    ik ben dan niet ziek maar vrijdag is me vrijedag 😛 dus ik ga hem wel ff checken 8)

  6.   
    gebruiker50081's avatar

    Ben benieuwd of die een beetje lekker speelt 😛

  7.   
    dicapo's avatar

    das mooi om te horen! meteen downloaden en proberen 😀

  8.   
    JamesHond's avatar

    Ik heb mijn PS3 nog maar net, dus ben nog ziet zo thuis in het DLC enon-line gebeuren, maar ben het er wel mee eens dat ze gratis zouden moeten doen, die games zijn duur genoeg!

  9.   
    Vardozo's avatar

    YEHH hoop dat het leuke maps zij!