Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe gameplay: James Cameron’s Avatar: The Game – Multiplayer Trailer

Het verhaal van Avatar speelt zich af op de planeet Pandora, een planeet die voor de mensheid over interessante grondstoffen beschikt. Er is echter iets waar men rekening mee moet houden: de Na’vi, de oorspronkelijke bewoners van Pandora die met man en macht hun planeet zullen verdedigen. Mensen kunnen echter niet gewoon ademen op Pandora, waardoor ze Avatars hebben gemaakt: een nieuwe hybride levensvorm, gecreëerd uit een combinatie van mens en Na’vi. Avatars zijn geheel levende lichamen die op afstand worden ‘bestuurd’ door een mens, wat mogelijk is dankzij een technologie die de geest van een mens verbindt met het Avatar-lichaam.

Wat volgt is een strijd met twee groepen: de Avatars die namens de menselijke RDA Corporation Pandora willen plunderen en de Na’vi die hun thuisplaneet willen beschermen. Deze third-person shooter stelt je daarnaast ook nog voor de keuze of je voor de RDA of de Na’vi wilt vechten. Kies een zijde, verdien ervaring om je character te verbeteren en zorg dat je overleeft in de kleurrijke maar tevens zeer gevaarlijke jungles van Pandora.

James Cameron’s Avatar: The Game verschijnt 3 december voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo DS en PlayStation Portable. Check nu snel deze nieuwe Multiplayer Trailer.

  1.   
    Sa.'s avatar

    cool mischien ga ik deze kopen 😆

  2.   
    Daodan's avatar

    I like.

  3.   
    gebruiker50081's avatar

    Ziet er uber vet uit 😀
    Alleen die mensen doen me wel heel erg veel aan halo denken 😛
    Niks negatiefs ofzo viel me gewoon op lol

  4.   
    War&Peace's avatar

    cod4life schreef, "Ziet er uber vet uit 😀
    Alleen die mensen doen me wel heel erg veel aan halo denken 😛
    Niks negatiefs ofzo viel me gewoon op lol"

    Haha Jaa idd. 😛 .

    Maar voor de rest wel leuke game ziet dr wel fet uit, maarja niet echt mijn genre games 😆

  5.   
    Neolite's avatar

    De film ga ik zeker zien, maar het spel laat ik eerst aan mij voorbijgaan. Misschien als hij wat goedkoper is dat hij dan de moeite waard word. Maar dit is nou niet bepaald een spel waar ik de volle pond voor wil gaan betalen. 😉

  6.   
    -050- Critical's avatar

    ziet er wel nais uit(Y)

  7.   
    Tadao's avatar

    mwah,kweet niet wattik ervan moet denken, de film word zeker wel epic though