EA bevestigt nieuwe Mercenaries-game

Gisteren was er al een gerucht dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Mercenaries-games, dankzij een uitgelekte video, en vandaag is het gerucht al bevestigd. Electronic Arts laat namelijk weten dat een ontwikkelteam bij EA Los Angeles bezig is met Mercs Inc (werktitel). Dit wordt de eerste game van Pandemic sinds ze na de sluiting zijn overgegaan naar EA Los Angeles.

Nick Earl, vice-president bij Electronic Arts, verklaarde:

  “We are very excited to announce a new installment in the popular Mercenaries series because it demonstrates our continued commitment to Pandemic’s rich cataloge of intellectual properties. From the studio at EALA, a core creative team is forging new ground and conceptualizing new ideas for this exciting franchise.”

Men zal op een later tijdstip nog bekend gaan maken wanneer Mercs Inc verschijnt en voor welke platformen.

 1.   
  Houserz's avatar

  Ooow supervet!

  Heb me zo vermaakt met de Mercenaries 2 , kan niet wachten tot deze uitkomt…hopen dat ze het autorijden misschien iets verbeterd hebben dat is wel iets waar ik me kapot aan ergerde….

 2.   
  Vinstaro's avatar

  Mercenaries 2 heb ik vol gespeeld zaten wel gigantisch veel glitchen (mijn versie van de 360 over playstation 3 en pc zeg ik niks over)maar ik ben er vol aan verslaafd geweest vooral die vrijheid je kon het eigenlijk vergelijken met just cause alleen was dit de versie waar je alles kon opblazen, en nu Just Cause 2 aankomt (wat er al harstikke goed uitziet wacht ik wel wat ze doen met de nieuwe Mercenaries.

 3.   
  -050- Critical's avatar

  whoppaa:D mercenaries humor geweld en corruptie:D mijn shit

 4.   
  Jarek's avatar

  Zaten veel bugs in het vorige deel.
  Hopen dat ze er nu wat meer tijd en aandacht aan besteden 😀

 5.   
  Ture's avatar

  De vorige waren echt al heerlijk om te spelen. Ik heb hier hoge verwachtingen van

 6.   
  olivierboel's avatar

  Houserz schreef, "Ooow supervet!

  Heb me zo vermaakt met de Mercenaries 2 , kan niet wachten tot deze uitkomt…hopen dat ze het autorijden misschien iets verbeterd hebben dat is wel iets waar ik me kapot aan ergerde…."

  ja die besturing was wel dom maar kei vette auto’s en zo 😀 🙂

 7.   
  Neolite's avatar

  Het viel ook moeilijk meer te ontkennen dat ze er mee bezig waren. Beelden zoals die gelekt waren maak je niet zomaar. Dus dan kan je beter zo snel mogelijk met een officiële aankondiging komen. Dat is dan wel weer zo netjes. 😉

 8.   
  JonsoN's avatar

  Merenaries2 was echt bagger, 50 euro uitgegeven voor de PC versie, ras-echte miskoop!, De ambitie om een goede game te worden was er toch echt wel! Hoop dat ze nu alles goed uitwerken, en een goeie game neerzetten!:)