Gravity Crash kost 8 euro en krijgt uitgebreide level editor

De kleurrijke game Gravity Crash, die erg lijkt op een digitale versie van het lavalampen-tijdperk, verschijnt spoedig via het PlayStation Network. Inmiddels is duidelijk geworden dat de game bij ons voor €8,00 te downloaden zal zijn.

Daarnaast bevat het spel een uitgebreide level editor met meer dan 200 items, zoals onthuld werd in de lijst met alles wat de Gravity Crash te bieden heeft:

    35 Single player levels, including hidden and boss levels
    12 Multiplayer levels
    3 Multiplayer modes
    Different player ships
    Special weapons
    Weapon power-ups


Gravity Crash is een 2D-ruimteshooter die de gameplay van oude, vertrouwde arcade-shooters combineert met hedendaagse visuele prikkelingen. Jouw doel om met een ruimteschip een weg te banen in de ruimte en daarbij tunnels, grotten en andere rotsachtige omgevingen te doorgronden. Verwoest wapens en gebouwen en red astronauten om in Gravity Crash naar een goed einde te gaan.

Met ruim 40 levels in verscheidene led verlichte omgevingen ben je wel even zoet. Speel daarnaast met je vrienden Deathmatch, Race en Salvage in de offline multiplayer om avondjes te vullen. Terug naar de 70’s met de old-skool stijl van Gravity Crash.

Gravity Crash verschijnt op 24 november op het PlayStation Network.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    hmm 8 euj is niet verkeerd zeker niet met een editor

  2.   
    gebruiker50081's avatar

    Valt mee 🙂