Gamersnet.nl

Teaser toont nieuwe shooter van 2K Games

Volgens meerdere bronnen staat 2K Games op het punt om een nieuwe Spec Ops-game te onthullen tijdens de Spike Video Game Awards op 12 december. Momenteel denken we bij Spec Ops al snel aan de spelmodus uit Modern Warfare 2, maar tussen 1998 en 2002 was er al een serie genaamd Spec Ops, voor de PC, PlayStation en Dreamcast. De serie begon erg sterk, maar werd later steeds meer gezien als een titel voor de budgetbakken.

Als het aan 2K ligt gaat dat dus veranderen straks, want onderstaande teaser ziet er zeer ambitieus uit. Volgens de geruchten zou het 2K Boston van Ken Levine, de makers van de originele Bioshock, aan een nieuwe Spec Ops werken. De teaser suggereert in elk geval dat het iets te maken heeft met Dubai, zo blijkt ook uit de voice over: “Attempted evacuation of Dubai ended in complete failure. The convoy stalled, trapped in the storm, 18 klicks out of Dubai. Death toll… too many.”

Op 12 december kunnen we kijken naar de Spike Video Game Awards 2009. Tijdens de show worden diverse onthullingen verwacht, waaronder de eerste echte beelden van Halo: Reach. De kans is groot dat we dan ook weten wat 2K Games voor ons in petto heeft…


VGA 2009 Mystery World Premiere #1