No More Heroes naar PS3 en Xbox 360

De Wii topper No More Heroes komt in februari naar de consoles van Sony en Microsoft in Japan. Met de ondertitel Heroes Paradise krijgt de game een kleine update zoals Japanse voice acting en een hogere resolutie.

Het is op zich niet vreemd dat de game zijn opwachting zal maken op de Xbox 360 en PlayStation 3, aangezien eerder in het productieproces besloten werd dat de game niet voor de Xbox 360, maar voor de Wii ontwikkeld moest worden.

Het is wel verrassend om te zien dat de ontwikkelaar de motion controls van de Wii gaat vertalen naar een gamepad terwijl over ongeveer een jaar zowel de PlayStation 3 als de Xbox 360 over een eigen motion control systeem beschikken.

In No More Heroes speel je als Travis Touchdown, een gewone jongen die fan is van anime en in het fictieve stadje Santa Destroy woont. Als je op een dag in het bezit komt van een soort lichtzwaard, beland je ineens onderaan de lijst van een grote organisatie van huurmoordenaars. Om jezelf te bewijzen zal je het op moeten nemen tegen de 10 beste mede-huurmoordenaars, elk met een eigen verhaal en achtergrond.

De game zal verschijnen op de Wii, maar de meeste aanvallen zullen waarschijnlijk toch met de knoppen gebeuren. Wel zal af en toe de remote van pas moeten komen om met je zwaard in de lucht te zwaaien. Dit allemaal in een typisch Japanse anime-stijl en in een free-roaming wereld, wat garant staat voor actie!

No More Heroes is inmiddels verschenen voor de Wii. Een PlayStation 3 en Xbox 360 versie volgt in februari in Japan.

  1.   
    Tha Destiny's avatar

    YAY!!

  2.   
    makiejh's avatar

    lijkt me wel leuk spel, als ik dit zo lees doet het me denken aan GTA, en die spellen zijn ook niet verkeerd. 🙂

  3.   
    LittleRemco01's avatar

    Naah Ik Pas Deze , Heavy Rain Wacht op me 🙂

  4.   
    Timmeh's avatar

    Sneu voor Nintendo, want één van de weinige exclusieve hardcore games voor de Wii gaat multiplatform