Safar’Wii aangekondigd; inclusief beestachtig veel screens

Vanuit het kantoor van Nobilis Publishing komt in februari de game, en nu reeds de aankondiging van, Safar’Wii. Een nieuwe safari game voor de Wii waarin jij als verslaggever voor ‘Animal News’ aan het werk gaat.

Met je fototoestel word je geacht zo dicht mogelijk bij de dieren te komen om hen op de lichtgevoelige plaat te zetten. Emma Jenkins, product manager van Safar’Wii, gaf commentaar:

    “Safar’Wii makes your dreams of getting close to wild animals a reality. It gives kids the chance to interact with animals, see them in their natural habitats and learn about them in an exciting and fun way.”

Naast het fotograferen van de dieren is er ook de mogelijkheid om een band met ze op te bouwen. Als er eenmaal een vertrouwensband opgebouwd is kun je bijvoorbeeld een panda knuffelen of op een olifant rijden.

Safar'Wii logo

In Safar’Wii ga jij met een fototoestel om je nek de savannes en de steppes op om unieke wilde dieren vast te leggen. Met zeven gebieden en 21 verschillende diersoorten is dit de uitstekende game om je biologie kennis eens op te vijzelen. Je krijgt elke dag een nieuwe opdracht zoals fotografeer een giraffe met haar jong of een etende olifant.

Safar’Wii zal in februari 2010 verschijnen voor de Wii.

[SCREENSHOTS]

Meer Safar'Wii

  1.   
    b00m666's avatar

    ……………….

  2.   
    FioranoJC's avatar

    hahaha net als dat pokemon spelletje op de nintendo 64. Pokemon Snot of iets dergelijks. 🙄

  3.   
    makiejh's avatar

    lijkt me meer een spel voor kinderen rond de 10,11 jaar.

  4.   
    gebruiker50081's avatar

    Zal voor de kleintjes wel leuk zijn 🙂

  5.   
    GameAC's avatar

    Oh god alsjeblieft. Als je dan al zo’n game gaat spelen, speel dan Afrika op de PS3. Die heeft tenminste betere graphics.

  6.   
    TotalPicnic's avatar

    screen 8 doet denken aan blue dragon

  7.   
    Timmeh's avatar

    Denk toch dat dit niet aanslaat, want wie wil er nou virtuele dieren spotten. Ga dan naar de dierentuin