Gamersnet.nl

Multiplayer Call of Duty: Modern Warfare 2 bevat verborgen spelmodi

Eerder deze week hadden we al het bericht dat het hackers gelukt was om dedicated servers mogelijk te maken in Call of Duty: Modern Warfare 2 en nu duikt er opnieuw een bericht op omtrent de multiplayer van deze game.

Wederom zijn enkele hackers dieper in de zogeheten developer console gedoken en naar verluidt zijn er enkele verborgen features ontdekt, waaronder nieuwe multiplayer spelmodi. Het zou gaan om “Global Thermonuclear War”, een objective-based modus, waarin spelers een nucleaire bom moeten bemachtigen en tot ontploffen moeten brengen. Daarnaast zijn Assassination/VIP-escort modi en variaties op Capture the Flag ontdekt.

Dit alles maakte iemand duidelijk op het forum van Infinity Ward, maar deze post werd al snel van het forum verwijderd. Niemand wilde op dit ‘gerucht’ reageren, maar de kans bestaat dat de gevonden spelmodi onderdeel uitmaken van nog uit te brengen downloadable content. Het wachten blijft op een aankondiging van Infinity Ward of Activision.


Call of Duty: Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie en dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, zanderige woestijnen en vanuit de sloppenwijken van Brazilië. Ook keren enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish. Daarnaast is Modern Warfare 2 voorzien van de bekende, succesvolle multiplayer met nieuwe perks, uitgebreide killstreaks en vooral heel veel actie.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze review en uitgebreide GN Video Review!

Call of Duty: Modern Warfare 2 is verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.