Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Assassin’s Creed II Launch Trailer

In Assassin’s Creed II speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze E3-preview!

Assassin’s Creed II zal 19 november verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt in het eerste kwartaal van 2010. Bekijk nu deze Launch Trailer.

 1.   
  b00m666's avatar

  awesum1!!!!!

 2.   
  Willy92's avatar

  zon brute spel lijkt het! 1 was al gaaf 😛

 3.   
  cookymonster's avatar

  hoe meer ik hier naar kijk hoe meer ik gek word van deze game 😕 en mijn klote pc kan hem niet eens draaien 👿 ik ga echt een nieuwe kopen al was het maar voor dit spel alleen 😀

 4.   
  gouanoz's avatar

  waarom is hij in Amerika 15+ 🙁

 5.   
  X-doos's avatar

  Ik ga hem ook kopen!
  @qouanoz: wat maakt dat nou uit? In de VS worden de meeste games beoordeelt door de ESRB, hier de PEGI. Volgens mij heeft de ESRB als hoogste leeftijd 15+