Eerste gratis DLC Forza Motorsport 3 gearriveerd, meer onderweg

Microsoft heeft laten weten dat de Hyundai Genesis Coupe Car Pack voor Forza 3 vanaf nu te downloaden is via Xbox LIVE. De gratis download bevat drie nieuwe wagens van Hyundai en is een warmlopertje voor de eerste betaalde DLC die op 8 december moet verschijnen.

Dan komt namelijk de Hot Holiday Car Pack uit, waar je voor 400 Microsoft Points kunt rijden in de vetste auto’s van 2010, waaronder de onlangs aangekondigde Ferrari 458 Italia. Het is nog even wachten op de identiteit van de andere auto’s, maar 8 december kan in ieder geval in de agenda voor elke racefanaat.

Forza Motorsport 3 brengt het racen naar een nog hoger niveau en biedt een ideale ervaring voor zowel fanatieke tuners als gamers die gewoon op topsnelheid willen racen. De game bevat meer dan 400 auto’s, 100 bestaande circuits en diverse exotische wegen van over de hele wereld om eens flink te scheuren met de diverse bolides.

Ontwikkelaar Turn 10 heeft de game van nog meer polygonen voorzien, zodat je kunt genieten van prachtige HD-graphics en uitgebreide physics. Verder kent Forza 3 uitgebreide niveaus van assistentie tijdens het rijden en variabele vaardigheidsniveaus, zodat de game voor iedereen een uitdaging is. Geheel nieuwe opties zijn aanwezig om je wagens te customizen en filmpjes op te nemen en te delen met de community op Xbox Live.

Forza Motorsport 3 is inmiddels voor de Xbox 360 verschenen.

  1.   
    Kilerden's avatar

    Sorry, krijg het te druk met AC2

  2.   
    Ika Q's avatar

    Wow, gratis content 😮

  3.   
    JPO's avatar

    Gister al gedownload! Zit te wachten op de nieuwe megane eigenlijk, en ik mis wat oude bommetjes van Franse merken, Saxo vts, Peugeot 106 en 306 GTi, vorige Megane RS en de nieuwe dus.

  4.   
    -050- Critical's avatar

    JPO schreef, "Gister al gedownload! Zit te wachten op de nieuwe megane eigenlijk, en ik mis wat oude bommetjes van Franse merken, Saxo vts, Peugeot 106 en 306 GTi, vorige Megane RS en de nieuwe dus."

    hmmm hoe kan je die nu missen in forza?:P
    ik snap je ergens wel. maar vind het raar

    on topic. hyundai klinkt kut maar die coupes zijn leuke wagentjes