Miyamoto hint naar Wii Music 2

Een tijdje geleden kwam Nintendo met Wii Music, een muzikale game waarbij geen plastic gitaren werden gebruikt maar de Wiimote, Nunchuck en het Balance Board. In een recent interview hintte Miyamoto,een belangrijk game designer bij Nintendo, naar een vervolg op deze game. Dit vervolg zal niet echt een vervolg zijn, maar zal net zoals Wii Fit meer een soort van geupdate en verbeterde versie zijn.

    “Unfortunately, we don’t have any news we can talk about at the moment. But like Wii Fit Plus, it’s not really a sequel to the original Wii Fit – but we have added some features to improve the overall experience. It’s a kind of an enhanced version.”


In Wii Music bestuur je met de Nunchuck, Wiimote en eventueel ook het Balance Board een zes-persoons band. In de singleplayer mode is het mogelijk om de hele band aan te sturen, of laat de computer een deel voor zijn rekening nemen. Daarnaast bevat de game een multiplayer voor vier spelers, wat natuurlijk de grootste trekspleister is van deze game. In totaal zul je veertig instrumenten tot je beschikking hebben om een lekker swingend nummertje te spelen.

Wil je meer weten over Wii Music? Lees dan ook eens onze muzikale review.

Wii Music is reeds verschenen voor de Nintendo Wii.

  1.   
    Lode's avatar

    Laat dat maar vlug komen. Heb ik tenminste een cadeau voor mijn vriendin haar verjaardag, ze vond Wii Music super dus deze waarschijnlijk ook. 😀

  2.   
    GameAC's avatar

    Nee daar zitten we op te wachten. Wat een flutspel was de eerste. Je moet wel gek zijn om ook nog geld te betalen voor de sequel.

  3.   
    -050- Critical's avatar

    hahahha mijn vriendin destijds ook 😛 maar dat is uit:( haha

  4.   
    Lode's avatar

    -050- Critical schreef, "hahahha mijn vriendin destijds ook 😛 maar dat is uit:( haha"

    Jammer voor je anders had je samen kunnen spelen met haar. Bij mij zal het een leuke kerst worden, samen met de vriendin onder de kerstboom Wii games spelen. 😀 Whiiii