Facebook naar PlayStation 3 is bevestigd

Een bron die bijna letterlijk aan Sony hangt, heeft laten weten dat Facebook inderdaad naar de PlayStation 3 komt, na geruchten die gisteren opdoken. De afbeeldingen die bij dat nieuwsbericht te zien zijn, waren per ongeluk over het internet verspreid.

  “The official Sony UK PR line is that there will be more information on this ‘very shortly’.”

De officiΓ«le aankondiging wordt zeer snel verwacht. Er wordt zelfs gesuggereerd dat Sony Facebook eerder aan wil bieden dan Microsoft op haar Xbox 360. De update later deze maand zal namelijk ook Facebook toevoegen aan de console van Microsoft.

 1.   
  Mattmerize's avatar

  Ach, da’s het makkelijke aan dit soort dingen: als je er niks aan vindt negeer je het en zit ’t niet in de weg en als je het wel wilt gebruiken is het een leuk extraatje aan de Playstation-ervaring.

 2.   
  DutchFreeze's avatar

  Ik heb ooit aan acc aangemaat op facebook omdat een paar vrienden me daartoe over hadden gehaald, maar verder heb ik er nooit iets mee gedaan. Ik weet nog steeds niet wat het is πŸ˜› Maar misschien ga ik toch eens kijken wat he allemaal verder inhoud als het er dan toch komt πŸ™„

 3.   
  Overload14's avatar

  wel een leuke feature voor sommige maar mijn pc staat vlak naast me PC dus ik heb het niet nodig πŸ˜›

 4.   
  xHouse's avatar

  ”Overload14″ schreef, "wel een leuke feature voor sommige maar mijn pc staat vlak naast me PC dus ik heb het niet nodig :P"

  :’D
  wel fijn.

 5.   
  Chikin's avatar

  Lol ik zit elke dag op Facebook voor leuke games : Restaurant City, Country Story en al dat soort games

 6.   
  Cyart's avatar

  Coolchikin schreef, "Lol ik zit elke dag op Facebook voor leuke games : Restaurant City, Country Story en al dat soort games"

  ik ook πŸ˜† farmville en cafe world πŸ™‚

 7.   
  makiejh's avatar

  ”Overload14″ schreef, "wel een leuke feature voor sommige maar mijn pc staat vlak naast me PC dus ik heb het niet nodig :P"

  juist πŸ˜†

 8.   
  GameAC's avatar

  Beste nieuws van de dag. Oh wacht, toch niet.

 9.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik zal toch niet gebruiken en installeren dan maar leuk voor de mensen die actief zijn op facebook

 10.   
  Sarge's avatar

  Pff, ik snap echt niet wrm er al die extraatjes moeten zijn op consoles.. πŸ˜• Maarja dan verwijs ik jullie terug naar post1 van Mattmerize

 11.   
  ferrari-master's avatar

  πŸ‘Ώ teleurstellend aanbod van PSP games in de PSN store. πŸ‘Ώ

 12.   
  mitchelltje9's avatar

  ”Overload14″ schreef, "wel een leuke feature voor sommige maar mijn pc staat vlak naast me PC dus ik heb het niet nodig :P"

  wat leuk dat je pc naast je pc staat πŸ˜›

 13.   
  Jesse487's avatar

  Laat ze dan een Nederlandse update uitbrengen met hyves erop πŸ˜› want dat werkt nu ook niet optimaal met de browser van de PS3. Facebook is toch k*t. πŸ™„