Skate 3 krijgt DLC in de vorm van nieuwe gebieden

Het duurt nog even voordat Skate 3 in de winkels ligt, maar er is nu al een detail naar buiten gebracht over downloadable content voor de game. In een recent interview wist de producer van Skate 3, Chris Parry, zich te uiten over het feit dat het spel DLC krijgt in de vorm van nieuwe gebieden.

  “Without giving anything away, of course people want new spots to skate. We can only build so much during the course of the development cycle. So when we ask what else do people want, people definitely want new places to skate. That’s a no-brainer that that will happen.”

Helaas kon hij er niet dieper op in gaan, maar de content staat vast, aangezien de nieuwe gebieden voor Skate 2 ook goed werden ontvangen. Electronic Arts (EA) wilde deze vorm van DLC al aanbieden in de eerste Skate, maar daar was destijds nog geen mogelijkheid voor.

Skate 3 is de nieuwe skategame van ontwikkelaar Black Box. Een belangrijke nieuwe feature van de game is team-based co-op gameplay. Hiermee kan je samen met je vrienden als groep skaten, meedoen met groepsuitdagingen en elkaar helpen bij het opbouwen van carrière. Daarnaast is de game voorzien van een uitgebreide toolset om video’s te maken en skate parks te ontwerpen. Ook is er een nieuwe skateschool om alle moves te leren. Mensen die Skate 3 als pre-order al bestellen krijgen daarnaast een unlock code voor het Black Box Distribution Skate Park, de thuisbasis van de skateteams Zero, Mystery en Fallen.

Skate 3 verschijnt medio mei 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Bekijk nu deze First Look trailer.

 1.   
  b00m666's avatar

  boeie iedereen modern warfare rieveiw kijkeeeen

 2.   
  Infector's avatar

  Waar slaat die reactie nou op? Skate 2 was leuk, maar na een tijd heb je alle plaatsen al wat beu gespeeld. De DLC voor Skate 3 zal dus goed van pas komen. Dank u voor het nieuws gamersnet.nl/

 3.   
  GameAC's avatar

  Dus al een aankondiging van DLC voor de eigenlijke game is gereleased? Iemand ruikt geld.

 4.   
  -050- Critical's avatar

  @ GAME AC. dat word altijd gedaan? 😆

  leuk idee voor dlc

 5.   
  Carlzz's avatar

  of gewoon in het spel doen 8)