Gamersnet.nl

Bully 2 onbedoeld onthuld door componist

Goed nieuws voor alle pestkoppen onder ons, want het ziet er naar uit dat Rockstar bezig is met een vervolg op Bully. Shawn Lee, de man die de muziek verzorgde van Bully, onthulde tijdens een interview namelijk dat hij met de soundtrack van Bully 2 bezig gaat:

Bully verscheen zo’n drie jaar geleden al voor de PlayStation 2. Destijds werd de game omgedoopt tot Canis Canem Edit dankzij mensen die het pestende karakter van de game te ver vonden gaan. Later werd het spel weer hernoemd tot Bully en verscheen eind 2008 Bully: Scholarship Edition voor de PC, Xbox 360 en Wii.

Voorlopig is het nog een gerucht, maar de kans is groot dat Bully 2 in ontwikkeling is.

In Bully (Canis Canem Edit) speel je Jimmy Hopkins die, te midden van pestkoppen, strenge leraren en een schoolhoofd die het op hem gemunt heeft, zijn hoofd boven water moet zien te houden. Volg diverse lessen in onder andere scheikunde, biologie, wiskunde, Engels, muziek en fotografie of ga op avontuur om verschillende missies te voltooien. Overleven op school, favoriet worden bij de meiden en een leuk zakcentje verdienen zijn dan ook je voornaamste bezigheden in Bully.

Wil je meer weten over Bully: Scholarship Edition? Check dan snel onze review!