MAG begint aan vierde beta; meer dan 6000 veranderingen

De 256-speler online shooter MAG, van ontwikkelaar Zipper Interactive, heeft al enige tijd een beta en daarover schreef Daniël al in onze hands-on preview. De community manager van Zipper, Jeremy Dunham, heeft laten weten dat de beta inmiddels in de vierde fase is aangekomen en dat er al meer dan 6000 veranderingen zijn doorgevoerd, vergeleken met de vorige beta-fase.

Een grote veranderingen betreft Shadow War Bonuses, waarover Dunham vertelde:

    “Depending on which Private Military Contractors (PMC’s) are leading in the number of contracts owned, the entire PMC team will earn different bonuses based on gametype. Leading in Sabotage adds experience points, leading in Acquisition increases leadership aura distance, and leading in Domination decreases tactical strike cooldown time.”

De ontwikkelaar heeft ook verbeteringen doorgevoerd op het gebied van het rankingsysteem, character hit detection, leiderschapsmogelijkheden en ervaringspunten.


Massive Action Game, of kortweg MAG, is een online multiplayer game voor de PlayStation 3. In deze actievolle game draait het om grootschalige gevechten met 256 spelers tegelijk, waarbij je verdeeld wordt over squads van 8 spelers. Squads dienen verschillende taken uit te voeren voor het team, terwijl je als speler ook nog eens je character kunt verbeteren om je soldaat aan te passen aan jouw eigen stijl. Ook is het mogelijk om te stijgen in ranking. Dit alles moet een combinatie opleveren van grootschalige gevechten en squad combat.

MAG verschijnt in het fiscaal jaar van 2009, wat betekent dat de game voor maart 2010 in de winkels moet liggen.

  1.   
    Garuda's avatar

    nou ik hoop voor sony dat het een suc6 word maar ik ben bang dat ol bij mw2 ga blijven hoor ik vind het zoo vet 😆

  2.   
    olivierboel's avatar

    jeeah eindelijk 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  3.   
    Rock-in's avatar

    Hopelijk kondigen ook een PC-versie aan. 😛

    Eindelijk eens grootschalige gevechten en minder bots. 🙂

  4.   
    GENERAL_DS's avatar

    had ut ook wel nodig vond de beta niet geweldig maar wel luek 😆