Gamersnet.nl

HMV: 1 miljoen Modern Warfare 2 verkopen in een week

De 1 miljoen verkopen zal Call of Duty: Modern Warfare 2 gemakkelijk overschrijden, tien keer zoveel ook nog wel. Maar 1 miljoen verkochte exemplaren, in één week, door één retailer? De Britse retailer HMV verwacht dit aantal in een week inderdaad te halen.

Er gingen vannacht 140 winkels open om Modern Warfare 2 met duizenden tegelijk over de toonbank te laten glijden en HMV denkt hiermee Grand Theft Auto IV te overstijgen, die vorig jaar de 800.000 exemplaren haalde in een week. Als dit aantal gehaald wordt, is het de snelst verkochte game ooit in Groot-Brittannië. Nog een klein weekje wachten en dan weten we of de Britse retailer het heeft gehaald.


Call of Duty: Modern Warfare 2 is alweer het zesde deel uit de Call of Duty-serie en dit deel komt weer uit de studio’s van Infinity Ward, die ook al aan de eerste Modern Warfare werkte. Verwacht actie op besneeuwde bergen, zanderige woestijnen en vanuit de sloppenwijken van Brazilië. Ook keren enkele bekende namen terug uit Call of Duty 4: Modern Warfare, zoals ‘Soap’ MacTavish. Daarnaast is Modern Warfare 2 voorzien van de bekende, succesvolle multiplayer met nieuwe perks, uitgebreide killstreaks en vooral heel veel actie.

Lees meer over Modern Warfare 2 in onze E3-preview en Special Ops-preview!

Call of Duty: Modern Warfare 2 is reeds verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.