LittleBigPlanet krijgt nieuwe patch mee

LittleBigPlanet is weer een patch rijker, nummer 1.20, ofwel Celtic Promise, zo heeft ontwikkelaar Media Molecule laten weten. De update is 23MB groot en is bedoeld voor downloadable content. Concrete details zijn helaas niet bekend gemaakt.

Media Molecule heeft tevens weer een nieuwe patch aangekondigd, Leerdammer, en daar zijn wel de nodige details van bekend:

    EXISTING FEATURE MODIFICATIONS

    * Profile space has been increased by 250 times.
    * Net-code tweaks and fixes.

    NEW FEATURES

    * Create levels online with your friends.

    OTHER

    * No further notes as of yet.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

Lees voor meer informatie over LittleBigPlanet onze creatieve review!

LittleBigPlanet is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3. De PSP-versie verschijnt in november van dit jaar.

  1.   
    LouisvanGaal's avatar

    deze ga ik downloaden is toch maar 23 mb op een schijf van 500gb:P

  2.   
    makiejh's avatar

    nou dat word downloaden voor jullie LittleBigPlanet-fans! 😛

  3.   
    Xtremie's avatar

    Waar blijft die water-update dan?