Komende zaterdag exclusieve demo van Assassin’s Creed II in Breda

Gamewinkel ForeGames bestaat al bijna 10 jaar en na een eerste winkel in Tilburg werd begin dit jaar een tweede winkel geopend in Breda. Om het aankomende jubileum te vieren, organiseren ForeGames en Ubisoft komende zaterdag een bijzonder evenement. In de ForeGames-winkel in Breda kan je tussen 12:00 en 17:00 terecht voor een exclusieve demo/hands-on van Assassin’s Creed II. Met de naderende release op 19 november is dit een ideale kans om Assassin’s Creed II alvast te checken!

ForeGames is te vinden aan de Nieuwstraat 31 in Breda. Mocht je langs willen komen en je komt met de auto, dan kan je het beste parkeren in parkeergarage De Barones (Nieuweweg 79, 4811 KA, Breda). ForeGames Breda bevindt zich naast deze parkeergarage.

In Assassin’s Creed II speel je niet meer met Altaïr. Hoofdpersoon in dit tweede deel is Ezio Auditore da Firenze, een jonge edelman die zijn familie heeft verloren door verraad van andere heersende families. De game speelt zich af in Venetië, gedurende het Renaissance-tijdperk, en verder zijn er veel vernieuwingen ten opzichte van de eerste Assassin’s Creed.

Zo beschikt Ezio over nieuwe wapens en kan hij zwemmen, zodat je niet langer verdrinkt als je in het water terecht komt. Er zijn meer soorten vijanden, zowel sterke tegenstanders die krachtig zijn in close-combat gevechten als slimme vijanden die zelfs schuilplaatsen doorzoeken. Missies zijn van meer variatie voorzien en ook het Toscaanse platteland zorgt voor een interessanter buitengebied. Verder zorgt Leonardo da Vinci als een ouderwetse “Q” voor nieuwe gadgets en leert Machiavelli je nieuwe tactieken.

Lees voor meer informatie over Assassin’s Creed II ook eens onze E3-preview en bekijk onze Video Preview!

Assassin’s Creed II verschijnt 19 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt in het eerste kwartaal van 2010.

 1.   
  Kilerden's avatar

  yey, dat is super dicht bij!

  Helaas kan ik dan niet 🙁

 2.   
  gouanoz's avatar

  ja leuk, retourtje Groningen Breda 😥

 3.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Leuk! NOT 👿 waarom is gamemainia niet jarig 😥 van overijssel naar breda 😕

 4.   
  Bremster's avatar

  Wanneer komt de demo eigenlijk op xbl?

 5.   
  Dr. D3nVil's avatar

  van meppel naar breda 😛 is iets te ver voor een demoXD

 6.   
  laki's avatar

  Ik woon om de hoek! superleuk!

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Leuk voor de mensen idd ja die dicht bij wonen en spel leuk vinden, Ik ga niet is ook niet echt om de hoek vanaf utrecht en ik vond het spel niet echt heel erg leuk het trok me toch niet echt.

 8.   
  SN0WIE's avatar

  Awesome kijke of ik daar inkom

 9.   
  gragon3's avatar

  hehe, heb em al gespeeld dus ik ga niet 🙂

 10.   
  Axana's avatar

  Ich gehe 🙂

 11.   
  LittleRemco01's avatar

  Zet Het Gewoon op Xbox Marketplace En op PLaystation Network . 😕 😡 🙄